Naslovnica / NOVICE / Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Duplica

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Duplica

V soboto, 16. marca 2019, je popoldan v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Duplica potekal 94. redni letni občni zbor, ki sta se ga udeležila tudi župan Matej Slapar ter predsednik Gasilske zveze Kamnik Tomaž Zabavnik. Podana poročila so pokazala, da je Društvo aktivno in da se razvija, da pa ga vedno bolj pesti prostorska stiska, kar se je videlo tudi že na samem občnem zboru, saj za vse prisotne člane v sejna sobi ni bilo dovolj prostora.

Na občnem zboru so potekale tudi izredne volitve poveljnika. Sklepčno je bil za novega poveljnika potrjen tovariš Dragan Panić, ki se je ob izvolitvi zahvalil za izkazano zaupanje in izrazil željo po še večji aktivnosti Društva na operativnem področju. Glede na to, da je Društvo dobro opremljeno, da ima usposobjeno enoto z veliko znanja in izkušenj in, da so dobri odnosi ter je želja po izobraževanju ter pridobivanju novega znanja velika, je poveljnikova želja povsem izvedljiva.

 

Gasilkam in gasilcem Duplica se je za vse delo, ki so ga opravili na področju Krajevne skupnosti Duplica, zahvalil predstavnik krajevna skupnosti in podal željo po nadaljnem dobrem sodelovanju, obenem pa gasilcem zaželel čimprejšno rešitev prostorske stiske.

Vse zbrane je pozdravil predsednik Gasilske zveze Kamnik Tomaž Zabavnik, ki je predstavil aktivnosti in novosti na področju Gasilke zveze Kamnik in Gasilske zveze Slovenije ter se je zahvalil vsem članom, ki kakorkoli sodelujejo v Gasilski zvezi Kamnik.

 

Župan Matej Slapar pa je v svojem govoru pohvalil aktivnost Društva in se tako kot njegovi predhodniki zahvalil za njihovo delo. Povedal je, da v problematiko prostorske stistke PGD Duplica do sedaj ni bil vključen, da pa bo to vsekakor vključil v plan in je prepričan, da se bo na Duplici našla ustrezna lokacija za nov dom, ki bi lahko združeval tudi več različnih aktivnosti.

Besedilo in fotografije: PGD Duplica

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve