Naslovnica / NOVICE / Rock Partyzani spisali novo praznično zgodbo v Pravljičnem Kamniku

Rock Partyzani spisali novo praznično zgodbo v Pravljičnem Kamniku

Pred dokončnim slovesom starega leta, je v Kamniku še zelo živahno. Večerno dogajanje v mestnem jedru je dodobra ogrelo obiskovalce, ki pa že komaj čakajo sobotno silvestrovanje.

Danes je na Glavnem trgu v sklopu prireditev Pravljični Kamnik nastopila skupina, v sestavi šestih borcev za dobro glasbo, ki na slovenski glasbeni sceni vztraja že 12 let. Na odru so se predstavili Rock Partyzani, ki navdušujejo z družbeno-kritičnimi, a v svetlo prihodnost zazrtimi pesmimi in kot britev ostrimi besedili.

Postregli so nam s pravim »partyzanskim« slogom, nostalgičnimi in patriotskimi uspešnicami, večnimi »rock’n’roll« ritmi, budnicami iz partizanskih časov ter melanholičnimi rock baladami.

Za dobro voljo obiskovalcev so skrbele tudi prodajne hiške s palačinkami in pečenimi miškami ter stojnice s kuhanim vinom in ostalimi toplimi napitki.

Tudi na jutrišnji zadnji dan starega leta vas vabimo v našo družbo. Preživite Silvestrovo v družbi kamniškega ansambla Galop in skupaj z županom Občine Kamnik Marjanom Šarcem odštevajte v novo leto.

Vabljeni v Pravljični Kamnik na kamniško praznično odštevanje.

Besedilo: Tim Vidmar, Zavod za turizem in šport v Občini Kamnik
Fotografije: Klemen Brumec