Naslovnica / Črna kronika / Roparski napadalec je, tokrat na Zikovi ulici, poškodoval še eno starejšo občanko

Roparski napadalec je, tokrat na Zikovi ulici, poškodoval še eno starejšo občanko

Včeraj popoldne je roparski napadalec, ki ga sumijo, da je pred tremi dnevi izvedel tudi napad na Kajuhovi poti, na Zikovi ulic znova napadel in poškodoval še eno starejšo občanko, ki ji je ukradel torbico. Policisti so 32-letnega osumljenca tokrat prijeli.

Včeraj popoldne se je, tokrat na območju Zikove ulice, zgodil še en roparski napad na starejšo občanko, ki jo je, takrat še neznani storilec, napadel in ji z ramena s silo iztrgal torbico, tako da je padla po tleh in se lažje telesno poškodovala, storilec pa je s kraja dogodka zbežal

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so bili o novem napadu na starejšo občanko policisti obveščeni včeraj okoli 13:30, policisti pa so osumljenca kmalu po dogodku izsledili na Zikovi ulici.

Tekom postopka so ugotovili, da je isti osumljenec istega dne, okoli 12. ure izvršil tatvino iz stanovanja na Kovinarski ulici, pri čemer ga je oškodovanka zalotila, vendar k sreči v omenjenem dogodku ni bil nihče poškodovan, je pa nasilni zlikovec odtujil različne predmete,od prehrambenih izdelkov, do tehničnih sredstev in nakita.

Kot že rečeno, so policisti 32-letnemu osumljencu odvzeli prostost in zanj odredili pridržanje, saj naj bi ga sumili tudi napada na občanko na Kajuhovi poti, ki je med napadom dobila hude telesne poškodbe, zaradi katerih je njeno zdravstveno stanje še vedno kritično.

Po navedbah Policijske uprave policisti zaenkrat še ne morejo posredovati podrobnosti zaradi nadaljnjih načrtovanih aktivnosti policistov, zato bo več znanega, ko bo preiskava zaključena.