Naslovnica / KULTURA / Rudolfi so zmagovalci današnjega impro trojčka!

Rudolfi so zmagovalci današnjega impro trojčka!

Pravzaprav dvojčka, saj se je ena izmed treh tekmovalnih skupin opravičila in poslala le dve predstavnici, je bilo pa zato toliko več zabavnega trenja med kamniškimi Rudolfi in ljubljanskimi M’snimi bureki.

Skupini sta tekmovali v treh impro krogih, katere so sestavljale najrazličnejše impro-panoge. Eni so se pomerili v pantomima-telefončku, drugi so poskušali razložiti kako in zakaj je njihova članica zasula avto Klemna Slakonje s snegom pred pošto.

Improvizirali so tudi preživele, veja improvizacije v kateri mora zadnji »preživeli« oponašati dejanja vseh svojih članov naenkrat, pa čuskok – čustvene preskoke, ki se lahko zgodijo v nekaj sekundah.

Rudolfi in Msni bureki so si bili dobra konkurenca, nasmejali so se tako oni kakor tudi publika, saj so poljubljali krave in se evforično kregali zaradi gonoreje.

 

Večer prežet s smehom v katerem ni bilo čutiti tekmovalnosti pa se je vendarle moral zaključiti z razglasitvijo zmagovalca. Izid, h kateremu je pripomogla publika s svojimi aplavzi od ena do pet je bil tesen, vendar z dobro točko prednosti v prid Rudolfom z Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik.