Naslovnica / NOVICE / SanusDent – nova zobozdravstvena ordinacija v Kamniku

SanusDent – nova zobozdravstvena ordinacija v Kamniku

Kamnik je od nedavnega bogatejši za sodobno in moderno zobozdravstveno ordinacijo SanusDent za otroke in odrasle, ki se ponaša tudi z lastnim lokalnim, ortopan in 3D oz. CBCT zobnim rentgenom.

Spričo dolgih čakalnih vrst bi človek na Kamniškem najbrž prej in lažje našel skriti Veronikin zaklad, kot prostega (koncesijskega) zobozdravnika, zato se bo najbrž marsikdo, še posebej tisti, ki se zavoljo škrbin in piškavih zob morda zaenkrat še ne marajo preveč na široko smejati, najbrž zelo razveselil informacije, da se je v začetku tega meseca na Ljubljanski cesti 4f – to je tam, kjer je bila še nedavno tega Tosamina Bela štacunca –  odprla nova in sodobno opremljena zobozdravstvena ordinacija SanusDent.
Še preden pa, s karticami zdravstvenega zavarovanja v rokah, morda začnete jurišati pred vrata luštno urejene in moderno opremljene ordinacije SanusDent, vam moramo zaupati, da gre za zasebno in (vsaj za enkrat)  samoplačniško ordinacijo, tako da se lahko v miru še naprej pridušate nad dolgimi čakalnimi vrstami in prezasedenostjo zobozdravnikov v javnem zobozdravstvenem sistemu ter razmišljate o možnih alternativah, le iz preventivnih razlogov pri tem nikar preveč ne škripajte z zobmi.
Kljub temu, da je zobozdravstvena ordinacija SanusDent samoplačniška, pa ji vendarle ne gre preveč gledati v zobe. Že zato, ker je, resnici na ljubo, tudi za javne zobozdravstvene storitve – zavarovanju navkljub – nemalokrat potrebno krepko doplačati, predvsem pa zaradi tega, ker gre za nadvse dobrodošlo kamniško novost, ki utegne v veliki meri dopolniti oz. izboljšati dostopnost zobozdravstvenih storitve v naših krajih. Sodobno opremljena zobozdravstvena ordinacija ima namreč tudi svoj zobni rentgen in to ne le za lokalno in ortopan slikanje zobovja, ampak tudi moderen CBCT rentgen, ki omogoča 3D slikanje zob oz. ustne votline, storitve rentgena pa so na voljo tudi pacientom drugih ordinacij.
Zobozdravstveno ordinacijo SanusDent je v Kamniku odprla nadvse prijazna in simpatična zobozdravnica Paula Kodermac, dr.dent.med – se ji pozna, da je del svoje zobozdravniške kariere delala kot otroška zobozdravnica – ob kateri strah pred zobozdravnikom najbrž mine še tako prestrašenega »zobnega strahopetca«, medtem ko si utegne kak bolj romantično razpoložen bodoči pacient že kaj kmalu prepevati  Šifrerjev Zoboblues, le s to razliko, da se bo njegova zgodba bržkone razpletla s sijočim nasmehom.

Paula Kodermac, dr.dent.med

Pa šalo na stran, četudi je tudi zobozdravnico Paulo Kodermac, kot nam je zaupala, iz krajev ob morju pod kamniške planine pripeljala prav ljubezen. V bistvu je že čisto prava Kamničanka, da njeni predniki vendarle niso obirali kosti neveljskega mamuta, pa izdaja zgolj njena značilna primorska širina in odprtost ter veselje do smejanja, s katerim Kamničani, morda tudi zaradi dolgih čakalnih vrst pri zobozdravnikih, včasih kar nekoliko preveč varčujemo.
Kot nam je iskreno nasmejana povedala ob odprtju ordinacije SanusDent, je ordinacija namenjena tako otroškim, kot odraslim pacientom, razen vseh običajnih zobozdravstvenih storitev, pa so v ordinaciji na voljo tudi ortodontski in kirurški posegi, vključno z vstavitvami implantatov. Skladno s pravili stroke in etičnimi načeli se zobozdravnica Paula Kodermac vsakemu pacientu  posveti s posebno pozornostjo, svojim pacientom pa predlaga rešitve, ki jim bodo dolgoročno in v popolnosti rešile težave z zobmi, povrnile nasmeh in trajno izboljšale kakovost življenja.
Skratka, Kamnik je bogatejši za novo, nadvse dobrodošlo pridobitev, prav luštno urejeno in moderno opremljeno zobozdravstveno ordinacijo SanusDent, ki jo je odprla prijazna zobozdravnica Paula Kodermac, dr.dent.med, zato radi verjamemo, da se bo že v kratkem še več Kamničank in Kamničanov, starih in  mladih, znova brez zadrege lahko smejalo na vsa usta.
Več informacij o sami zobozdravstveni ordinaciji SanusDent, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 4f v Kamniku, o storitvah in njihovih cenah, naročanju ter delovnem času, si lahko ogledate in preberete na spletni strani ordinacije sanusdent.si.

Kontaktne informacije in naročanje

SanusDent
Ljubljanska cesta 4f, 1241 Kamnik
E-mail: info@sanusdent.si
Telefon:  040 320 204
Spletna stran: https://sanusdent.si/