Naslovnica / Trači in tračnice / Še ena ljubezenska pesem Uroša in Tjaše

Še ena ljubezenska pesem Uroša in Tjaše

Uroš in Tjaša sta posnela novo pesem in videospot z naslovom Jaz in ti

Že iz naslova novega komada je moč razbrati, da gre za (še eno) ljubezensko pesem s tematiko, ki jo je moč najpogosteje najti tudi v slovenski glasbeni mitologiji (Mi se imamo radi, Jaz pa ti, pa židana marela…), sam naslov pa utegne pozročati glavobole glasbenim urednikom, saj je z enakim naslovom svoje komade v preteklosti poimenovalo že kar nekaj slovenskih izvajalcev (Šank Rock, Nude, Pika Božič, Miran Rudan, Društvo mrtvih pesnikov, Modrijani…) pa najbrž še kdo.

Ker je bil video spot, razen pri podhodu v Kamniku, v pretežni meri posnet na vlaku, se iskreno nadejamo, da bosta Uroš in Tjaša z novim komadom pripomogla tudi k izboljšanju in pohitritvi železniških storitev, glede na to, da sta iz naših domačih krajev, pa bi jima privoščili, da iz železniškega pogodbenega kupeja izrineta tudi kamnosrčnega Wernerja, ki ga že dolgo nič ne gane. Najbrž niti zamude vlakov ne.

Kot pravita sama, je ljubezen zgolj ljubezen, ki se ne ozira na starost, spolno usmerjenost, barvo kože… To je moč, ob pomoči igralskih naturščikov, videti tudi v videospotu, ki pa mu morda, glede na to, da spodbuja k ljubezni, obenem pa se odvija v neposredni bližini kamniškega hormonsko najstniškega vrelišča, manjka le še poučna nota uporabi in nujni zaščiti pred različnimi oblikami spolno prenosljivih srbečic.

Kakorkoli že, novo pesem Tjaše in Uroša si je že prvi dan objave ogledalo prek 20.000 gledalcev in poslušalcev, ogledate in prisluhnete pa ji lahko, s klikom na spodnji videospot, tudi sami.

Naj vas pa opozorimo, da se v primeru, če imate morebiti težave s krvnim sladkorjem, pred poslušanjem posvetujete s svojim zdravnikom.