Naslovnica / KULTURA / Šinšinovci so s Poletno produkcijo zaplesali v plesno poletje

Šinšinovci so s Poletno produkcijo zaplesali v plesno poletje

S Poletno produkcijo 2018 oz. z dvema z dvema plesnima predstavama, ki sta se sinočij odvili v Domu kulture Kamnik, so plesalci in plesalke plesnega kluba Šinšin zaplesali v kamniško plesno poletje.

Obe predstavi na katerih so plesalke in plesalci različnih starosti in plesnih stilov, pokazali česa so se naučili v pravkar zaključeni plesni sezoni sezoni, sta kot običajno navdušili občinstvo, obenem pa sta služili kot svojevrstno vabilo v letošnje plesno poletje.

Šinšinovci namreč to poletje ne bodo počivali, saj za otroke pripravljajo Poletno plesno šolo, ki se bo v treh terminih odvijala domala preko celega poletja oz. kot pravijo: »Letošnje poletje se bo v Plesnem klubu Šinšin plesalo, saj smo pripravili čisto nov program, ki je namenjen vsem otrokom od 6. do 10. leta starosti. Čaka nas veliko plesnih stilov, veliko zabave in še in še.«

Termini Šinšin Poletne plesne šole 

  • 7.-6.7.2018 od 7.30 do 16.00 ure Poletna plesna šola 
  • 7.-13.7.2018 od 7.30 do 16.00 ure Poletna plesna šola
  • 8.-24.8.2018 od 7.30 do 16.00 ure Poletna plesa šola 

Uradno bodo v Šinšinu sezono zaključili v tem tednu, ko se zaključijo tudi treningi, vpisi v novo sezono, ki se bo začela 3. septembra 2018, pa že potekajo, pri čemer lahko vsi, ki se v novo sezono vpišete do konca tega meseca, izkoristite tudi možnost 10% popusta.

Fotografije: Aleš Romaniuk