Naslovnica / Napovedi in obvestila / SK8AJ S SRCEM 2019 – rolkarska štafeta po Sloveniji se bo ustavila tudi v Kamniku!

SK8AJ S SRCEM 2019 – rolkarska štafeta po Sloveniji se bo ustavila tudi v Kamniku!

Humanitarno društvo sk8aj s srcem je letos pripravilo dobrodelno akcijo za družine, ki jih življenjske razmere marsikdaj potisnejo čez rob človeškega dostojanstva. Zbrana sredstva bodo namenili za pomoč družinam v stiski z vse Slovenije pod okriljem projekta Veriga dobrih ljudi pri Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje in jim tako poskušali omogočiti več brezskrbnosti in bolj dostojanstveno življenjsko pot!

Od 20. do 29. maja bo ekipa Sk8aj s srcem z rolkami obkrožila Slovenijo od Kopra do Kopra in zbirala sredstva za otroke in socialno ogrožene družine. “Ker tudi dogajanje na ulici lahko spreminja svet na bolje,” pravi Tomaž Praunseis, organizator akcije.  Skejtarji iz vse Slovenije si bodo podajali štafeto po Sloveniji, tudi v Kamniku.

V Kamniku smo jim na pomoč priskočili podporniki akcije iz Športnega društva Debela Veronika in mladinskega centra Kotlovnica. Akcijo bomo podprli s predstavitvijo le-te v sklopu družabnega dogodka Pozdrav iz Kotla 2019, ki se bo odvijal v soboto, 25. maja 2019, ravno takrat, ko bo ekipa skejtarjev potovala 120 km iz Maribora v Kamnik. Pred prostori MC Kotlovnica v Kamniku boste med 10. in 14. uro poleg ostalih družabnih aktivnosti lahko spoznavali svet skejtanja in dobrodelno usmerjenih aktivnosti humanitarnega društva sk8aj s srcem. Hkrati bo Pozdrav iz Kotla 2019 predstavljal tudi cilj poti v Kamniku, saj se bo tam zvečer pričakalo in sprejelo utrujene skejtarje, ki bodo naslednji dan nadaljevali pot iz Kamnika proti Kranjski Gori.

KAKO LAHKO POMAGATE?

Pridite pričakat skejtarje ekipe Sk8aj s srcem ter pozdravit njihove podpornike na Pozdrav iz Kotla 2019, v soboto, 25. maja 2019.

Sredstva nakažite na: Humanitarno društvo Sk8aj s srcem / Kešetovo 4 / 1420 Trbovlje, TRR: SI56 0233 0026 2911 516, referenca nakazila (sklic): SI00 2019, namen nakazila: DONACIJA SK8aj s srcem 2019.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo SRCEK5 na številko 1919 in prispevajte 5 EUR za družine v stiski. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in A1.

Sredstva na računu se zbirajo do 15. junija 2019!

Zakaj ne bi pomagali, če lahko. In vsak lahko, saj je dobrodošel vsak evro. Polepšajmo družinam in otrokom življenje! Prispevajmo, pomagajmo, darujmo!

Ekipa Sk8aj s srcem