Naslovnica / POUDARJENO / Skok čez pastirsko bajto na Veliki planini – Nov podvig skupine Dunking Devils

Skok čez pastirsko bajto na Veliki planini – Nov podvig skupine Dunking Devils

Akrobati skupine Dunking Devils so lotili novega podviga in s pomočjo posebne gugalnice preskočili Preskarjev muzej na Veliki planini.

Leta 2018 je akrobatska skupina Dunking Devils v sodelovanju z družbo Velika planina, d.o.o., postavila vratolomno in najbolj noro gugalnico na svetu, ki mu je sledil  ekstremen skok z nihalke, ki pelje na Veliko planino. V prepad, ki je globok skoraj 250 metrov, so z nihalke v prostem padu leteli skoraj 5 sekund, nato pa jih je adrenalinska gugalnica zanihala visoko nad tlemi.

A tokrat so se akrobati skupine Dunking Devils lotili novega podviga – s pomočjo prav posebne gugalnice so preskočili Preskarjev muzej na Veliki planini.

 

View this post on Instagram

 

Roof check @velika_planina 😎 Tag a friend who needs to see this 💪 . Subscribe to our 🔴YouTube channel for full episodes! DDSQUAD MERCH ♦️ Link in bio👆 ————————————————— #ddsquad #dunkingdevils #roofculture ————————————————— If you like what you see, @_ddsquad is the place to be! 👇 Like💙 Comment 📝 Tag 🧞‍♂️ Follow 🔝 . . . #circus #circuseverydamnday #circusinspiration #acrobats #russianswing #parkourtraining #parkour #parkourfreerun #pkfr #freerunning #extremesports #extremesportsvideos #flipping #flippers #flipsup2date #flipworld #peopleareawesome #slovenia🇸🇮 #sloveniatravel #slovenia_ig #bigjump #tricks #spectacularnow #ifeelslovenia

A post shared by Dunking Devils Squad (@_ddsquad) on

Dunking Devils je svetovno znana akrobatska skupina, ki je v svoji desetletni karieri nanizali več kot 2.000 nastopov v 49 državah sveta. Že dvakrat so osvojili naslov svetovnih prvakov v akrobatskem zabijanju, pohvalijo pa se lahko tudi s kar dvema Guinnesovima rekordoma – za najdaljše zabijanje s trampolina in najvišjo salto z zabijanjem.

Akrobati Dunking Devils so si že drugič v karieri za svoj podvig izbrali Veliko planino. Leta 2018 so izvedli ekstremen skok z nihalke, letos pa so preskočili pastirsko bajto na Veliki planini – Preskarjev muzej.


Kako se je akrobatska skupina Dunking Devils pripravila na nov podvig in nekaj videov iz ozadja si oglejte v spodnjem videu.

Velika planina d.o.o.