Naslovnica / NOVICE / Skok z opazovalnice je prestavljen

Skok z opazovalnice je prestavljen

Iz Eko resorta pod Veliko planino so sporočili, da je atraktiven skok iz lovske opazovalnice, ki naj bi ga ob 11. uri izvedel skakalni šampion Lorenz Listo, zaradi zdravstvenih težav, odpovedan oz. prestavljen na 5. oktober 2018.

Kot nam je v telefonskem pogovoru povedal Matjaž Zorman, direktor podjetja Palmieri, je Lorenz Listo včeraj žal zbolel, tako da ima danes še vedno povišano telesno temperaturo, zaradi česar se ne počuti 100% pripravljenega, da bi izvedel tehnično zahteven, nenazadnje pa tudi prece adrenalinski in nevaren skok iz lovske opazovalnice v ribnik.

Je pa, po besedah Zormana, Lorenz Listo zagotovil, da skok izvedel v 5. oktobra 2018, s seboj pa bo, kot naj bi obljubil, pripeljal tudi še nekaj skakalnih prijateljev, kar na bi obetalo pravi skakalni spektakel.

Upamo, da skakalec, ki kaže podobne simptome, ki bi jih na vrhu skakalnice, brez kakršne koli pomoči virusa, bržkone kazal vsak izmed nas, čim prej okreval, če se nekoliko pošalimo, pa bi lahko dejali, da bodo v Eko resortu v času do obetanega skakalnega spektakla, od uprave za zračno plovbo poskrbeli tudi za pridobitev ustreznega vzletnega dovoljenja.

Foto: Eko resort