Naslovnica / Trači in tračnice / Skupina Špica z razdajanjem ljubezni znova napolnila kamniško športno dvorano

Skupina Špica z razdajanjem ljubezni znova napolnila kamniško športno dvorano

Minulo soboto, 6. marca 2016, je ansambel Špica že drugič organiziral koncert z naslovom »Ko ljubezen daš nekomu«, na katerega so povabili številne glasbene goste in dodobra napolnili kamniško športno dvorano.

V veselem vzdušju prve letošnje veselice, če ji lahko tako rečemo, so, razen skupine Špica, nastopili Mladi Dolenjci, ansambla Domačini in Poljanšek, Jodel Express z Brigito, Grajski kvintet, ansambel Viharnik in Zala Smolnikar ter tudi Mestna godba Kamnik, Harmonikarski orkester Cis, klapa Klapa Kampanel in Moravška Mara z ljudskimi pevkami, prireditev pa je povezoval Konrad Pižorn – Kondi.

Po uradnem delu koncerta je sledila zabava na kateri se je plesalo do zgodnjih jutranjih ur, »Špiclji«, kot si člani skupine pravijo sami, pa že kujejo nove podvige. V prihodnjem letu namreč praznujejo petnajsto obletnico delovanja, zato obljubljajo, da bo tretja tovrstna prireditev zagotovo nekaj čisto posebnega.

Vodja skupine Špica Zoran Poljanšek pravi, da dokler bodo ljudje obiskovali njihove koncerte in jih pri tem spodbujali, bodo z vsem svojim veseljem še ustvarjali in se trudili zanje, ob tem pa dodal še to, da je bila tudi letošnja rdeča nit koncerta povabilo vsem delujočim ansamblom s Kamniškega, kar jim je povečini tudi uspelo.

Fotografije: Neža Reisner