Naslovnica / NOVICE / Slovesen zaključek devetošolcev OŠ Stranje

Slovesen zaključek devetošolcev OŠ Stranje

Še med COVID-19 smo se spraševali, če  se bomo še videli  v letošnjem šolskem letu in se lahko poslovili. Vodstvo šole nam je omogočilo, da smo se 15. junija zbrali v Eko Resortu. V čudovitem okolju, na pomolu ribnika, smo pripravili prizorišče za slovesen zaključek. Še deževati je prenehalo.

Staršem, učiteljem in ostalim delavcem šole smo se predstavili s slovesnim prihodom, glasbenimi in plesnimi točkami, program pa so popestrili šaljivi prizori, ki so se nam zgodili  v devetih letih šolanja.

G. ravnatelj nam je podal nekaj življenjskih napotkov za nadaljnje šolanje, razredničarki pa sta podelili spričevala, številna priznanja in knjižne nagrade.

Ob koncu smo zahvalili vsem učiteljem za potrpežljivost in znanje, ki smo ga osvojili, razredničarkam pa še za dodatno dogovarjanje in spodbujanje. Zahvala  gre tudi ravnatelju Borisu Jemcu za dobro vodenje šole. Nismo pozabili tudi ostalih delavcev šole, saj smo bili vsi skupaj kot ena velika družina.  Posebna zahvala gre našim dragim  staršem, saj so nas spodbujali in nam pomagali, ko nam je bilo težko in se veselili z nami, ko nam je bilo lepo.

Veliko smo se fotografirali, potočili kakšno solzo  in se poslovili s  pesmijo o prijateljstvu.

Posebna zahvala velja tudi g. Zormanu, ki nam je prijazno odstopil prostor v Eko Resortu, kjer smo se lahko  vadili in izvedli prireditev.

Devetošolci OŠ Stranje z razredničarkama