Naslovnica / KULTURA / Sobotno “jammanje” v Dnevni sobi društva Makadam

Sobotno “jammanje” v Dnevni sobi društva Makadam

Da ne bo pomote; v sobotnem večeru, ki je za nami, se v Dnevni sobi Makadama ni jamralo ( razen mogoče malce zaradi zdesetkanega števila napovedanih obiskovalcev, trenutno razsajajoča gripa in prehlad sta pač opravila svoje…) temveč je pod budnim očesom našega Jake, Jana, Jureta in pevke Patricie potekal prvi jam session. Začelo se je s preteklim koncertom skupine FT5th, ko je konec koncerta izzvenel v glasbenih preigravanjih.

Da je teh možnosti v Kamniku premalo, meni tudi Jaka Horvat, član društva, idejni in organizacijski vodja preteklega dogodka in vseh, ki mu bodo sledili. Sam tudi glasbenik, član kar dveh kamniških glasbenih skupin.

Sobotna srečanja so in bodo namenjena vsem, ki bi se želeli preizkusiti v tem, kar znajo, kar so že osvojili, in tistim, ki za inštrument še niso poprijeli, pa jih slednje mami.

Vabljeni vsi, ki vas vabi ljubezen do glasbe, pisanih zvočnih palet glasbenih slikarjev. Slikamo sproti!
Vabljeni tudi vsi, ki želite temu le prisluhniti. Morda vas premami!

V Kamrci Dnevne sobe, ki je hkrati glasbeni studio že omenjene skupine, se nahaja set bobnov, kitari, mikrofon in dva ojačevalca. Ostale inštrumente si, če bo želja, prinesite s seboj!

Lepo vabljeni, se vidimo čez 14 dni!

Jaka Horvat in Kartini Djalil,
Društvo Makadam Kamnik