Naslovnica / Črna kronika / Sosedje in policisti so pregnali vlomilca
Simbolična fotografija

Sosedje in policisti so pregnali vlomilca

Danes ponoči, malo po polnoči, so kamniški policisti prejeli obvestilo občana, da se okrog ene izmed stanovanjskih hiš v Mostah pri Komendi smuka sumljiva oseba, ki naj bi vlomila v hišo.

Policisti so se na obvestilo nemudoma odzvali z vso resnostjo, zato je na kraj odšlo več policijskih vozil in policistov, ki so omenjeno prijavo preverili, vendar pri ogledu prizorišča oz. omenjene stanovanjske hiše, niso zaznali znakov vloma ali kakega drugega kaznivega dejanja.

Tekom intervencije je bila pregledana tudi okolica omenjene stanovanjske hiše, vendar domnevne sumljive osebe niso odkrili, so pa o dogodku obvestili tudi svojce lastnika hiše, ki tokrat k sreči ni bil oškodovan.

Ne glede na to, da se je tokrat vse skupaj končalo brez oškodovanja premoženja, pa ne gre pozabiti, da imajo tatovi in vlomilci v času dopustov pravzaprav višek svoje tolovajske sezone, zato ne bo odveč, če si podrobno preberete preventivne nasvete Policije, ki si jih lahko ogledate na strani: Vlomilci in tatovi niso na dopustu – preventivni nasveti policije