Naslovnica / ŠPORT / Spominski teniški turnir: 1. Klemnov memorial

Spominski teniški turnir: 1. Klemnov memorial

Minulo soboto, 1.10.2016, je na igriščih Tenis kluba Kamnik potekal 1. Klemnov memorial, na katerem je v teniškem tekovanju dvojic nastopilo 20 igralcev, zbralo pa se je tudi kar precejšnje število obiskovalcev, ki so v v športnem duhu prišli bodriti tenisače ter počastiti spomin na lani tragično preminulega Klemna Kovačiča.

Dan se je pričel ob 9. uri z jutranjo kavo in žrebom dvojic, ob 10.30 pa se je odvil zanimiv in napet teniški turnir dvojic, sodelovalo je 10 parov, ki so odigrali med 4 in 7 tekem.

tenis-klemnov-memorial

Turnir je bil končan ob 17. uri s podelitvijo pokalov in praktičnih nagrad za najboljše štiri dvojice. Zmagovalca turnirja sta bila Matic Možek in Žan Gostič, drugo mesto sta osvojila Urban Čevka in Peter Slapar, tretje mesto Patrick Popit in Jože Štritof, četrto mesto pa sta zasedla  Lenart Balantič in Nejc Lemič.

  1. mesto: Matic Možek in Žan Gostič
  2. mesto: Urban Čevka in Peter Slapar
  3. mesto: Patrick Popit in Jože Štritof
  4. mesto: Lenart Balantič in Nejc Lemič

Prvi oktobrski dan je tako minil v športnem in pozitivnem duhu, druženje se je nadeljevalo v večer. Za postrežbo vseh zbranih je bilo odlično poskrbljeno. Na tem mestu bi se še enkrat zahvalili kuharjem Gostilne Repnik, ki so poskrbeli za podkrepitev želodcev vseh udeležencev turnirja in obiskovalcev.

Napisala: Tjaša Vrhovnik
Foto: Teniški klub Kamnik

X