Naslovnica / NOVICE / Spomladanski kmetijsko-obrtni sejem v Komendi je odprt

Spomladanski kmetijsko-obrtni sejem v Komendi je odprt

Točno opoldne se je na hipodromu v Komendi z otvoritveno slovesnostjo tudi uradno začel letošnji Spomladanski kmetijsko-obrtni sejem, ki je že prvi dan na sejmišče privabil veliko število obiskovalcev.

Z uvodnimi nastopom komendskih godbenikov ter mažoretk se je opoldne začela slovesnost ob odprtju Spomladanskega kmetijsko-obrtnega sejma v Komendi, na katerem se predstavlja blizu 700 razstavljavcev, sodeč po velikem številu obiskovalcev, ki so si sejem prišli ogledat že prvi dan, pa utegne sejem ta vikend zabeležiti tudi rekorden obisk.

Vremenska napoved za ta vikend je namreč nadvse obetavna, sejemska ponudba pa zares pestra, po besedah Alojza Laha, predsednika Konjeniškega kluba Komenda ter častnega občana Občine Komenda, ki je uvodoma kot gostitelj pozdravil vse zbrane, pa bodo ta vikend vse poti vodile v Komendo.

 

Sejem so družno odprli Alojz Lah, predsednik Konjeniškega kluba Komenda ter častni občan Občine Komenda, Slavko Poglajen, župan Občine Komenda ter državni sekretar s kmetijsko gozdarskega ministrstva mag. Marjan Podgoršek.

Odprtje sejma so pozdravili tudi različni gostje, kot običajno, pa je bila otvoritvena slovesnost popestrena s kulturnim programom, v katerem so nastopili lokalni kulturni ustvarjalci iz občine Komenda.