Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Srečanje članov gospodarsko interesnega združenja Pohodništvo & kolesarjenje v Termah Snovik

Srečanje članov gospodarsko interesnega združenja Pohodništvo & kolesarjenje v Termah Snovik

V četrtek, 17. 11. 2016  smo zaključili dvodnevno srečanje članov združenja Pohodništvo&kolesarjenje v Termah Snovik na katerem smo 16.11. izvedli skupščino združenja, preostali čas pa namenili izobraževalnim vsebinam s poudarkom na digitalnem marketingu.

Na skupščini smo sprejeli plan aktivnosti združenja v 2017, pregledali aktivnosti v 9 mesecih letošnjega leta, predstavili zaključke projekta  Poslovni model združevanja aktivne ponudbe s katerim želimo postopno oblikovanje skupnih marketinških aktivnosti pod blagovno znamko Outdoor (aktivna) Slovenija s podznamkami Slovenija Hodi, Slovenija kolesari, Slovenija smuča in v naslednjem obdobju še Slovenja na vodi in v zraku. Na skupščini smo potrdili tudi izstop enega od članov ter pristop štirih novih subjektov (nastanitvi, športni agenciji). Sedaj šteje združenje 44 članov. Potrdili mandat za novo dveletno  obdobje še predsedniku in podpredsednikoma skupščine in petčlanskemu programsko nadzornemu odboru pod predsedstvom STO.

V izobraževalnem delu je podjetje Go Click predstavilo  novo spletno stran združenja, ki bo on line konec decembra ter predstavilo mogoče aktivnosti digitalnega marketinga na ključnih pohodniških in kolesarskih trgih  Podjetje Free Media je predstavilo specifiko uporabe socialnih omrežij v posameznih segmentih kolesarstva. Podjetje Poslovni mediji je predstavilo ključne pomembnosti  vsebinskega digitalnega marketinga s poudarkom na kolesarstvu in pohodništvu, medtem ko je podjetje Tourismnet predstavilo to v praksi na primeru kolesarskih dogodkov Sell Ronda Hero. Nadalje sta predstavnika podjetij Alpin Wandermanagement in Wander Doerfer iz Avstrije predstavila standarde razvoja pohodništva v manjših vaseh  in pohodniških namestitvah. Sto je predstavil paleto možnosti predstavitve specializirane ponudbe na socialnih omrežjih z nacionalnega vidika. Hotel KOroš pa je predstavil prednosti vključitve v združenje kolesarskih hotelov Mountain bike  Holidays, Podjetje Monolit je predstavilo  aplikacijo za pametne telefone Slovenia Trails Hiking and Biking z mogočimi posodobitvami in nadgradnjo. V večernem delu  nam je pohodnik Igor Grubar predstavil  film svojega podviga, ko je prehodil rdečo pot Via Alpina od Monaca do Slovenije in Trsta v dolžini 2.600km v enem kosu.

V vmesnem času smo se seznanili s ponudbo Term Snovik tako v smislu spoznavanja pohodniških in kolesarskih poti, vodne ponudbe in zgodovino nastanka term kot jih poznamo danes. Predstavili so nam tudi pomemben vidik eko poslovanja, optimiziranja ogrevanja sistema ter bodoče načrte razvoja.

V tem času je  izšel tudi katalog ponudbe pohodniških hotelov Europawanderhotels pod blagovno znamko Berglust pur Natur v katerem se na dveh straneh s kontakti predstavljajo tudi člani našega združenja. Na njihovi spletni strani bomo objavljali pomembnejše novice povezane s pohodništvom

Sedaj pa je objavljena informacija o pohodniški ponudbi v Sloveniji  http://www.wanderhotels.com/de/news/blog/entry/wandern-zwischen-alpen-und-mittelmeer

Marko,
Pohodništvo & kolesarjenje giz

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve