Naslovnica / NOVICE / Študentski klub Kamnik ima novo vodstvo
Ekipa aktivistov v novem šolskem letu 2020_2021.

Študentski klub Kamnik ima novo vodstvo

V sredo, 30. 9. 2020 je v prostorih B&B, hostla Pod Skalo potekal redni občni zbor Študentskega kluba Kamnik. Na povabilo se je z veseljem odzvala večina aktivistov, vse skupaj pa je seveda zaradi trenutnih razmer potekalo v skladu s pravili in smernicami NIJZ.

Vse zbrane člane sta pred začetkom občnega zbora nagovorili in pozdravili zdaj že bivša predsednica Anamarija Dolenc in novo izvoljena predsednica kluba, Anja Tabakovič.

Občni zbor je vodila zdaj bivša predsednica Anamarija Dolenc.

Dnevni red, ki ga je predlagala Anamarija Dolenc je bil potrjen z vsemi glasovi. V začetnem delu je bilo zelo izčrpno povzeto tako vsebinsko kot finančno delovanje kluba v letih 2019 in 2020, prav tako pa so bili omenjeni predvsem večji projekti na katere je klub izredno ponosen. Večina teh večjih projektov je zdaj že tradicionalnih, preko njih pa ljudje spoznavajo kaj je pravzaprav samo bistvo obstoja in delovanja kluba ter poslanstvo aktivistov.

Glasovanje novih članov v organe kluba.

V nadaljevanju zbora so bili predstavljeni tudi finančni in projektni načrti ter vizija kluba za leti 2020 in 2021, za izvedbo predstavljenih načrtov pa se bodo srčno trudili na novo izvoljeni organi kluba in aktivisti. Novo izvoljen upravni odbor sedaj predstavljajo naslednji člani; to so nova predsednica kluba, Anja Tabakovič, podpredsednica Ajda Lipovšek ter Doris Jeretina, David Tabakovič in Marija Komatar. Izvoljena je bila tudi nova predstavnica v Svetu Zveze Škis in Svetu ŠOLS, in sicer Maja Toni.

Nov Upravni odbor ŠKK s predsednico Anjo Tabakovič.

Čeprav so pred nami težki časi zaradi trenutnih razmer katerim se ne moremo izogniti, se bomo na klubu še naprej trudili, da bo delovanje in izvedba projektov potekala kar se da nemoteno in še naprej delovali v dobrobit naših članov in lokalne skupnosti. Po končanem uradnem delu je sledila manjša pogostitev in prijetno druženje aktivistov, ki so bili veseli, da se po zelo dolgem času zopet vidijo v takšni zasedbi, pripravljeni pa so tudi na nove izzive, ki bodo sledili.

Novo vodstvo se bo trudilo po svojih močeh, da nadaljujejo vodenje kluba in uresničijo vse zadane cilje in načrte, ki so bili zadani.

Ana Dolenc, Študentski klub Kamnik