Naslovnica / Napovedi in obvestila / Svetovni dan zdravja na Veliki planini + gratis vozovnica

Svetovni dan zdravja na Veliki planini + gratis vozovnica

Jutri, v ČETRTEK, 7.4.2016, ko beležimo SVETOVNI DAN ZDRAVJA, smo vsem pohodnikom, ki bodo obiskali Veliko planino in se povzpeli z nihalko, pripravili POSEBNO AKCIJO.

Ob obisku dveh oseb, ENA PLAČA DRUGA SE PELJE ZASTONJ.

Ob nakupu ene odrasle vozovnice za nihalko, druga oseba prejme vozovnico GRATIS

in vam v gostišču ZELENI ROB na vrhu Velike planine PODARIMO ČAJ ZASTONJ.

Vsako leto je 7. april rezerviran za svetovni dan zdravja, a ta datum ni bil izbran po naključju. Leta 1948 je bila na ta dan ustanovljena Svetovna zdravstvena organizacija (ang. WHO), ena vodilnih organizacij na svetu, ki se spopada z aktualnimi globalnimi zdravstvenimi vprašanji in določajo smernice prihodnjega razvoja.

Zato nikar ne odlašajte in se odločite preživeti Svetovni dan zdravja AKTIVNO in V NARAVI ter boste tako veliko naredili za svoje zdravje. Vsi smo že velikokrat slišali frazo: »zdravje je naše največje bogastvo«, katerega se zavemo šele, ko zbolimo, tokrat naj ne bo tako in odidite v naravo in se nadihajte svežega gorskega zraka, ki vas bo napolnim z novo energijo.

NE POZABITE, da se je planina že preobleka v vijoličasto bravo žafranov, katera vam bo jemala sapo ob pogledu na lepoto, ki nam jo ponuja narava.

Jutri, v četrtek, 7.4.2016 NIHALKA VOZI ob 9:00, 10:00 in 16:00 uri.

Vabljeni na čudovito, vijolično Veliko planino.

PROMOVelika planina d.o.o.