Naslovnica / Črna kronika / Ta teden ukradli že dva avtomobila
Simbolična fotografija.

Ta teden ukradli že dva avtomobila

Kamniški policisti so ta teden obravnavali že dve tatvini osebnih vozil, kot kaže pa so tatovi ljubitelji znamke Škoda, saj sta bili obe ukradeni vozili te znamke. Razen tega so policisti obravnavali tudi vlom v stanovanjsko hišo v Komendi, par prometnih nesreč ter prijavo občanke, ki ji je neznani vandal nasmetil dvorišče.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 25.04. do 29.04.2016)

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA IZ GARAŽE
25.04.2016 – Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino osebnega avtomobila iz garažne hiše v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz garaže stanovanjskega bloka v Kamniku odtujil osebni avtomobil znamke Škoda Octavia. S tem je lastnika oškodoval za okvirno 22.000 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POŠKODBAMI NA KAMNIŠKI OBVOZNICI
25.04.2016 – Na Kamniški obvoznici so policisti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi neupoštevanja varnostne razdalje med dvema udeležencema z osebnimi avtomobili. V prometni nesreči sta dva udeleženca zadobila lažje telesne poškodbe in sta sama poiskala zdravniško pomoč.

AVTO UKRADLI IZPRED HIŠE
26.04.2016 – Le dan za tem, ko so obravnavali tatvino Škode Octavie v Kamniku, so policisti prejeli prijavo, da je bilo vozilo iste znamke ukradeno tudi s parkirišča pred stanovanjsko hišo v Komendi. Tekom preiskave so policisti ugotovili, da je neznani storilec s parkirišča pred stanovanjsko hišo v Komendi odtujil osebni avtomobil znamke Škoda Octavi ter lastnika oškodoval za okrog 18.300 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
27.04.2016 – Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je prišlo do vloma v stanovanjsko hišo v Komendi. Na kraju so ugotovili, da je neznani storilec v času odsotnosti z orodjem na vzvod vlomil skozi balkonska vrata stanovanjske hiše in iz notranjosti hiše odtujil nekaj kosov nakita. Nastala je materialna škoda za cca. 1.000 eurov. Sledi kazenska ovadba.

ZDRS TOVORNEGA VOZILA
27.04.2016 – V Nasovčah je zaradi zasneženega vozišča s ceste zapeljal voznik tovornega vozila s priklopnikom. Vozniku niso pomagale niti ustrezne zimske pnevmatike. Za avtovleko je poskrbel sam, materialna škoda pa ni nastala.

NEZNANEC PO DVORIŠČU RAZMETAL SMETI

28.04.2016 – Policisti PP Kamnik so bi bili poslani pred stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer je neznani storilec raztresel vrečko s smetmi in s tem razburil lastnico hiše. Materialna škoda pri tem ni nastala.