Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Takšno kuhinjo ima tudi župan

Takšno kuhinjo ima tudi župan

Kamnik je od nedavnega bogatejši za nov salon DanKuchen, župan Matej Slapar, ki je v soboto prišel pomagat prerezat trak ob odprtju salona, pa je zadovoljno povedal, da ima doma tovrstno kuhinjo že nekaj let tudi sam.

S krajšo, družabnim dogodkom ne ravno najbolj naklonjenim razmeram prilagojeno slovesnostjo, so se v soboto na Ljubljanski cesti v Kamniku odprla vrata novega salona DanKuchen, ki zagotovo dobrodošlo poživlja kamniško trgovsko ponudbo.

S prerezom traku sta nov salon odprla vodja salona Mateja Ropret ter župan Matej Slapar, ki je novi kamniški pridobitvi zaželel veliko sreče in poslovnih uspehov, obenem pa mimogrede zadovoljno dodal, da ima kuhinjo znamke DanKuchen že kakih pet let doma tudi sam.

Mateja Ropret, ki prihaja iz bližnjih Vodic, predstavlja pa srce in dušo novega salona, je v zadnjih nekaj mesecih v odprtje kamniškega salona DanKuchen vložila nemalo časa, energije in truda, zato najbrž ni nič nenavadnega, da ji je, ob težko pričakovanem prerezom traku in odprtjem salona, kar nekoliko odleglo.

Simpatično nasmejana Mateja nam je še pred odprtjem povedala, da bodo v novem salonu Dan Kuchen Kamnik, na prvem mestu stranke, ki jim bodo pomagali s kakovostnimi nasveti in predlogi, z izmero na domu ter se na vse kriplje potrudili, da bo vsak njihov kupec postal zadovoljen lastnik oz. lastnica svoje sanjske kuhinje.

Več različnih kuhinj, ki so trenutno razstavljene v salonu, so med obiskovalci požele precej zanimanja in poželjivih vzdihov že ob samem odprtju, kot je dejala Mateja, pa v salonu DanKuchen Kamnik svojim strankam nudijo širok nabor različnih elementov, ki so prilagodljivi tudi najzahtevnejšim prostorom in okusom, zaradi česar navdušujejo tako s svojo kvaliteto, kot tudi dizajnom in ceno.

Razen kuhinj DanKuchen pa je v salonu moč dobiti tudi pestro izbiro bele tehnike priznanih blagovnih znamk ter jedilniških miz in stolov.

Mateja Ropret vse, ki razmišljate o nakupu ali prenovi kuhinje vabi, da se oglasite v salonu na Ljubljanski cesti (bivši Noč in Dan) in se o raznovrstni in bogati ponudbi prepričate kar sami ter dodaja, da zagotovo ne boste odšli razočarani.

 

Še pred obiskom salona DanKuchen Kamnik, pa si lahko nekaj več o ponudbi in ugodnostih, ki jih ponuja ob svojem odprtju, ogledate tudi na spletni strani: www.dankuchenkamnik.si/