Naslovnica / ŠPORT / Teniški turnir na igriščih “Pod skalco!

Teniški turnir na igriščih “Pod skalco!

Na lep sončen topel dan je na igriščih društva »Pod skalco«, znotraj avtokampa Kamnik, potekal že tradicionalni teniški turnir.  Našim članom smo ponudili  možnost, da se pomerijo med seboj ob zaključku sezone. Preživeli smo športno aktivni dan, s kančkom smeha in dobre volje.

Znotraj avtokampa Resnik, v Kamniku, imajo urejeni dve peščeni igrišči. V sproščenem okolju narave, ob reki Nevljici, stran od hrupa ceste, ponujajo igrišča – prijetno teniško sprostitev tako mlajšim, starejšim, članom kot tudi nečlanom društva.

tenis pod skalo 1Turnir posameznikov je potekal v soboto, 3. septembra, s pričetkom ob 9.uri. S pomočjo žreba smo določili, kdo bo igral s kom. In boji so se lahko pričeli. Borba je bila huda, saj se je vsak boril po svojih najboljših močeh. Da pa nas ne bi zeblo, je za to poskrbelo sonce, ki je prijetno grelo naša preznojena telesa. Pozno popoldne smo dobili zmagovalca zaključnega turnirja letošnje sezone. Najboljšo teniško pripravljenost, torej prvo mesto je dosegel Logar Janez, drugo mesto si je prislužil Vake Dominik, nedaleč za njima, na tretjem mestu pa je bil Kvas Bogdan.  Sledilo je zasluženo kosilo. Po dobrem okrepčilu je sledilo razglasitev rezultatov. Najboljši trije so bili deležni pokalov, drugi pa so dobili tolažilne nagrade. Brez skupinske slike, seveda, ni šlo. Turnir se je zaključil s prijetnim pogovorom in nasmehi na obrazu tenisačov.

V društvu pozdravljamo takšna srečanja, saj lahko na tak način člani društva preživijo sproščen in nekoliko drugače preživet prosti čas, ki ga v današnjih časih še kako potrebujemo. Če pa se med njimi spletejo še kakšna prijateljstva, pa še toliko boljše.

Mateja Lisjak