Naslovnica / Napovedi in obvestila / Težave s Facebook profilom

Težave s Facebook profilom

Vse bralce in bralke portala Kamnik.info, ki so hkrati tudi moji prijatelji na socialnem omrežju Facebook obveščam, da je moj FB profil trenutno nedosegljiv, zato nove objave na portalu Kamnik.info spremljajte neposredno prek spletne strani www.kamnik.info .

Moj FB račun je namreč od včeraj popoldne blokiran in nedosegljiv, saj so upravljalci omenjenega družabnega omrežja v dvomih, ali sem resnična oseba, zato so zahtevali, da svoj FB profil verificiram s kopijo osebnega dokumenta.

Predvidevam, da je kak FB »prijatelj«, ki se je morda našel med junaki črne kronike ali rubrike Pavliha, moj profil prijavil kot lažen, ali pa je FB zgolj v dvomih, da se na mojem krstnem listu omenja tudi Kamnik.info.

Predvidevam, da bo na odločitev »vrhovnega sodišča« FB potrebno počakati par dni, v tem času pa sem, žal, odrezan od FB sveta.

Upam, da vse skupaj ne bo predolgo trajalo, oz. da se vse skupaj čim prej reši, če ne se bom pa moral spomniti kaj drugega.

Kakorkoli že, novice na kamnik.info bodo še naprej objavljane vsakodnevno, le da jih zaenkrat ne boste mogli spremljati tudi prek Facebooka, ampak boste morali neposredno obiskati spletno stran www.kamnik.info.

Vse svoje prijatelje, ki še imate dostop do Facebooka, pa prosim, če lahko tole novičko oz. obvestijo delijo na tudi na Facebooku, saj tega sam trenutno ne morem storiti.

Hvala lepa in lep pozdrav!

Od FB sveta odrezani Iztok Čebašek, urednik Kamnik.info