Naslovnica / NOVICE / Tiralica: ŠKD Sela poštenemu najditelju oz. najditeljici ukradenega “Trumpovega lulčka” ponujajo nagrado

Tiralica: ŠKD Sela poštenemu najditelju oz. najditeljici ukradenega “Trumpovega lulčka” ponujajo nagrado

V Športnem in kulturnem društvu Sela si prizadevajo, da bi našli odlomljenega in ukradenega lulčka Kipa svobode, za katerega domnevajo, da je končal v kakem grmovju ali jarku, zato poštenemu najditelju oz. najditeljici ponujajo tudi nagrado.

V pismu, ki so nam ga poslali, so zapisali:

Spoštovano uredništvo!

Vaš spletni portal večkrat objavi obvestila o pogrešanih muckih, kužkih in osebah. Upamo, da objavljate tudi obvestila o izgubljenih predmetih in podobnih zadevah.

Kot veste, je z mednožja Kipa svobode na Selih (v svetu poznanega kot Trump statue) pred dnevi neznano kam izginil njegov najbolj vitalni organ, preko katerega kip proizvaja Pivo svobode. Ker je organ dokaj velik, upravičeno dvomimo, da se je kot trofeja znašel nad kakšnim kaminom. Bolj se nagibamo k mnenju, da organ leži zavržen v kakšnem obcestnem jarku.

Zato ŠKD Sela razpisuje nagrado poštenemu najditelju, ki bi najdeni organ dostavil sedežu društva ali najbližji postaji milice. Za nagrado bo prejel majico z napisom »Peace on earth«.

Prilagamo fotografijo organa iz časov, ko je bila njegova moč podvojena.

Mednožje Kipa svobode je pred pohabitvijo dajalo zavetje tudi pticam…

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo pomoč in vas lepo pozdravljamo,

ŠKD Sela