Naslovnica / Črna kronika / Tragedija v Kamniku: Pri avtobusni postaji omahnil v smrt

Tragedija v Kamniku: Pri avtobusni postaji omahnil v smrt

Okrog pol četrte popoldne je v bližini glavne kamniške avtobusne postaje prišlo do tragičnega dogodka, ki je terjal človeško življenje.

Kot smo uspeli izvedeti je starejši moški, ob robu avtobusne postaje, kjer je urejen manjši park, oz. postavljenih nekaj klopi, z roba struhe, oz. z višine kakih štirih metrov, nesrečno omahnil na kamenje oz. skale v strugi reke Kamniške Bistrice, pri čemer je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju samem.

Gasilci in reševalci kamniške službe nujne medicine nesrečniku, ki naj bi bil doma z Duplice pri Kamniku, kljub hitri intervenciji niso mogli več pomagati, ampak so njegovo, močno poškodovano truplo, lahko samo še izvlekli iz struge ter predali mrliški službi.

Eden izmed očividcev je dejal, da je nesrečnega moškega, ki naj bi opravljal javna dela, še malo pred tem videl počivati na tamkajšnji klopci, zato predvideva, da se je v bližnjem grmovju, na mestu kjer ni ograje, želel olajšati, pri tem pa nesrečno omahnil v strugo.

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so danes okrog 15.40 ure dobili obvestilo o dogodku na območju Kamnika, v katerem je ena oseba umrla. Po do sedaj zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je moški iz neznanega vzroka zdrsnil po nabrežini Kamniške Bistrice v bližini avtobusne postaje, se pri padcu huje poškodoval ter na kraju podlegel poškodbam. Z ogledom kraja dogodka niso bili ugotovljeni elementi kaznivega dejanja, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanem okoliščin, o svojih ugotovitvah, pa bodo obveščali tožilstvo.

nesreca_avtobusna2

Naj spomnimo, da gre za domala identično nesrečo, kot se je na istem mestu primerila že pred leti in v kateri je življenje izgubil priljubljeni kamniški posebnež Temni Valček.