Naslovnica / Črna kronika / Tragična smrt v kamniškem železniškem predoru

Tragična smrt v kamniškem železniškem predoru

V železniškem predoru v središču Kamnika je vlak ponoči do smrti povozil mlado osebo.

Sinoči, okoli 23.10, so bile kamniške urgentne službe obveščene o tragični nesreči, v kateri je vlak v železniškem predoru pod kamniškimi Žalami do smrti povozil mlajšo osebo.

Kljub zelo hitremu posredovanju reševalne ekipe Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Kamnik in gasilcev PGD Kamnik osebi, ki jo je v železniškem predoru povozil zadnji večerni vlak iz Kamnika v Ljubljano, ni bilo več mogoče pomagati, saj je v trčenju z vlakom utrpela usodne poškodbe.

Po prvih pričevanjih očividcev dogodka naj bi v nesreči življenje domnevno izgubila mlajša ženska, vendar se je kasneje izkazalo, da je šlo za mlajšega moškega daljših las.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana so bili policisti včeraj, nekaj po 23. uri, obveščeni o dogodku na železniški progi v Kamniku, kjer je v predoru pod kamniškimi Žalami prišlo do povoženja mlajše moške osebe, ki je na kraju umrla. Po do sedaj zbranih obvestilih smrt ni posledica kaznivega ravnanja ali nesreče, o vseh ugotovitvah v zvezi bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.