Naslovnica / Napovedi in obvestila / Trenutki za sproščanje v Termah Snovik – Cikel 4. delavnic v mesecu maju in juniju

Trenutki za sproščanje v Termah Snovik – Cikel 4. delavnic v mesecu maju in juniju

Trenutki za sproščanje v Termah Snovik odpirajo vprašanja iz našega vsakdana in ponujajo odgovore nanje. Na praktičen način prikažejo kako s pomočjo pravilnega dihanja, čuječnosti in meditacije obvladati življenjske izzive. Delavnice se zaključijo z vodeno vizualizacijsko meditacijo, ki pripomore pri kreiranju rešitev.

Cikel 4. delavnic v mesecu maju in juniju

Skriti viri moči in samozavesti

Petek, 24. 5. 2019 ob 18.00

Samozavest in notranja moč nam omogočata, da uresničimo tisto, kar si želimo. Z notranjo močjo pa upravljamo sami.

Na delavnici se udeleženci, s pomočjo pravilnega dihanja in prisotnosti v trenutku, povežejo sami s seboj in odkrijejo svoj skriti vir moči

ter spoznajo kako iz njega črpati samozavest.

Z dihanjem do boljše prebave in lepše postave

Petek, 31. 5. 2019 ob 18.00

Kisik je ključen element metabolizma. Ko je telo preskrbljeno s kisikom, se izboljšata metabolizem in prebava. Poleg tega kisik razgradi maščobe na ogljikov dioksid in vodo v razmerju 4:1.

Tako z dihanjem izločimo kar 80 odstotkov maščob. Na delavnici bodo predstavljene dihalne tehnike s katerimi udeleženci preskrbijo telo s kisikom in pridihajo lepšo postavo.

Dih za navdih

Petek, 7. 6. 2019 ob 18.00

Možgani predstavljajo le 2 odstotka telesne mase, porabijo pa 20-25 odstotkov kisika, ki ga vdihnemo. Dobro preskrbljeni možgani s kisikom pomnijo več, ohranjajo budnost in koncentracijo, se bolje odločajo in

učinkoviteje opravljajo pomembne mentalne naloge. Dih za navdih je delavnica na kateri se udeleženci naučijo tehnike pravilnega dihanja za izboljšanje preskrbljenosti možganov s kisikom in s tem izboljšajo koncentracijo, pomnjenje in učenje.

Razstrupljanje telesa s pravilnim dihanjem

Petek, 14. 6. 2019 ob 18.00

Poleg hrane, gibanja in zdravega načina življenja, je pravilno dihanje najpomembnejši, a prepogosto pozabljen način za razstrupljanje telesa. Pravilno dihanje omogoča pretok limfe po telesu,

ki iz telesa splakuje odpadne in škodljive snovi. Udeleženci bodo na delavnici spoznali kako pravilno dihati, saj s pravilnim dihanjem telo izloči kar 70 odstotkov strupenih snovi.

Informacije

Trajanje posamezne delavnice: 60 min

Cena vseh 4 delavnic: 45 €

Cena posamezne delavnice : 14  €

Informacije in rezervacije: 01-8344-100, info@terme-snovik.si

O predavateljici

Delavnice vodi Martina Klodič, andragoginja in magistrica hortikultre,  licencirana inštruktorica dihanja po programu Oxygen adventage. Posameznikom, manjšim skupinam in podjetjem pomaga pri obvladovanju stresa in upravljanju z intenzivnimi čustvi, kar se kaže v boljših medosebnih odnosih, zbranosti in boljšem splošnem počutju.

Je večna optimistka in na svet gleda skozi prizmo pozitivizma. Veseli jo nenehno pridobivanje novih znanj. Radovednost, pristnost in prisotnost v trenutku so njen način življenja. Navdih jemlje iz narave. Kot pravi so ljudje njeni najboljši učitelji, narava pa njega najboljša učilnica. Delavnice najraje vodi v naravi in vanje vkjlučuje zdravilna zelišča in zeliščne pripravke med katerimi so ji najbolj pri srcu hidrolati.

Na podlagi znanja in izkušenj v različnih panogah je razvila programa Umetnost dihanja in 7 stopnic do uspeha. Prepričana je, da univerzalnega recepta za osebni ali poslovni uspeh ni, zato je zasnovala programa na način, da udeleženci pridejo do samospoznanj. Odkrijejo sebi lasten način za doseganje zastavljenih ciljev, za osebnostno in poslovno rast ter za ohranjanje zdravja.

Terme Snovik