Naslovnica / ŠPORT / Trisportova poletna šola triatlona 2015

Trisportova poletna šola triatlona 2015

poletna_sola_triatlona10Zaradi pozitivnih izkušenj druženja preteklih let, tudi letos vaše otroke vabimo, da na zabaven način preživijo poletne dni z raznoraznimi dejavnostmi in se obenem spoznajo z enim najbolj atraktivnih športov – triatlonom. Poleg vsakodnevnega plavanja, kolesarjenja in teka med dodatnimi vsebinami najdete tudi streljanje z lokom, jahanje konj, plezanje v plezališču itd.

Vse ostale podatke dobite na spodnjem letaku, E mailu – trisport.solatriatlona@gmail.com  oziroma na www.trisport-klub.si

trisport

TRISPORT POLETNA ŠOLA TRIATLONA 2015

Triatlonski klub Trisport Kamnik letos že 3. leto zapored organizira poletno šolo triatlona.

Zaradi pozitivnih izkušenj lanskoletnega druženja, tudi letos vaše otroke vabimo, da na zabaven način preživijo poletne dni z raznoraznimi dejavnostmi in se obenem spoznajo z enim najbolj atraktivnih športov – triatlonom.

Poleg vsakodnevnega plavanja, kolesarjenja in teka med dodatnimi vsebinami najdete tudi streljanje z lokom, jahanje konj, plezanje v plezališču itd.

Vabljeni so otroci letnikov 2003-2009.

Naše druženje se bo začelo ob 9.00 na bazenu v Kamniku ter trajalo do 15.00. Svojega otroka lahko zaupate v jutranje varstvo, ki se bo začelo ob 7.00, na voljo pa bo tudi popoldansko varstvo in sicer do 16.00. Vse aktivnosti se bodo odvijale na kamniškem bazenu in v njegovi okolici. V primeru slabega vremena bo na voljo telovadnica.

 

CENIK

Poletna šola triatlona – 70€
Poletna šola triatlona + jutranje ali popoldansko varstvo – 80€
Poletna šola triatlona + jutranje in popoldansko varstvo – 90€

V ceno je všteto tudi KOSILO.

V primeru dveh ali več otrok iz iste družine imate 10% popust. Plačilo se poravna na licu mesta.

TERMINI

·  29. 6. – 3. 7.
·  6. 7. – 10. 7.
·  13. 7. – 17. 7.
·  17. 8. – 21. 8.
·  24. 8. – 28. 8.

PRIJAVE

Prijave so možne na s pomočjo spletnega obrazca –> POLETNA ŠOLA TRIATLONA  (klik), ali na e-mail trisport.solatriatlona@gmail.com, preko facebook strani Triatlonski klub Trisport in na spletni strani www.trisport-klub.si.

Za vsa vprašanja smo na voljo na trisport.solatriatlona@gmail.com in na telefonu 040 542 977 (Leon).

poletna_sola_triatlona7