Naslovnica / Črna kronika / Truplo na stopnišču nekdanje klavnice

Truplo na stopnišču nekdanje klavnice

Na stopnišču v prostorih nekdanje kamniške klavnice je bilo najdeno truplo 62-letnega moškega.

Kamniške urgentne službe so bile danes okoli 16. ure obveščene, da je bilo v prostorih nekdanje klavnice na Usnjarski ulici v Kamniku najdeno moško truplo.

Na prizorišču so posredovali policisti in reševalci NMP Kamnik z urgentno zdravnico, ki pa 62-letnemu moškemu niso mogli več pomagati, saj je bil le-ta že mrtev.

 

Posmrtne ostanke znanega kamniškega veseljaka in ljubitelja dobre kapljice, ki naj bi, po navedbah njegovih znancev, v zapuščenih prostorih nekdanje kamniške klavnice že nekaj časa celo bival, je prevzela dežurna pogrebna služba Komunalnega podjetja Kamnik, natančen vzrok smrti 62-letnega moškega pa zaenkrat še ni znan.

Po navedbah očividcev dogodka je bilo truplo moškega najdeno na stopnišču pri vhodu v zapuščene upravne prostore nekdanje klavnice, ki že lep čas služijo tudi kot zbirališče in zatočišče različnih kamniških odvisnikov in brezdomcev, zato le-ti domnevajo, da je 62-letnik morda celo padel po stopnicah.

 

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, pa prve ugotovitve policistov kažejo, da smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja oz. nesreče. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o svojih ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.