Naslovnica / Napovedi in obvestila / Tudi v petek na KUL Petek

Tudi v petek na KUL Petek

Kot sporoča organizator kulinarične prireditve Kul petek Zavod za turizem in šport Kamnik, so bili ljudje nad prijetnim druženjem na prvem julijskem KUL PETKU zadovoljni. Park Evropa v mestnem jedru Kamnika je bil lepo zapolnjen s sproščenimi obiskovalci, ki jih organizator vabi že na naslednji julijski KUL petek, ki bo ta petek, 9. julija od 18. do 23.00 ure.

Obiskovalci tradicionalne prireditve KUL(inarični) posebno v času po strogih ukrepih še bolj cenimo druženje ob dobri hrani, pijači in glasbi in so izrekali hvaležnost in zahvalo, da se prireditev nadaljuje tudi v tem poletju.

 

Ob prijetni večerji v zavetju parka Evropa boste v petek, 9. julija lahko prisluhnili tudi živi glasbi glasbene skupine Noč’n’Šiht.

Za » kul« gostinsko ponudbo bodo poskrbeli Mangotree s tajsko hrano, Nada Bučar s.p. bo pripravila izvrsten pražen krompir ter razveselila velike in manjše otroke s šmornom,  ekipa M Caffe vas bo razvajala z cocktaili, brezalkoholnimi pijačami in izbranimi sladicami, Grajska terasa bo poskrbela, da po vročem dnevu ne boste žejni s svojo ponudbo piva, vina in s posebnim domačim grajski radlerjem, s svojo ponudbo vas bo razvajala tudi ekipa Vratarnice, ki bo poskrbela za vse okuse ter pripravila okusne grižljaje tudi za vegane.

V kamniškem parku Evropa načrtujemo še nekaj KUL petkov  s »kul« hrano, pijačo in glasbo vsak petek do konca julija. Pod zvezdami se bomo ob petkovih večerih družili od 18.00 do 23.00. Vsak teden pa bo obiskovalce razvajala nekoliko drugačna gostinska ponudba ter druga zvrst glasbe.

Doroteja Narat, vodja prireditev na Zavoda za turizem in šport Kamnik: »Prijazno vabim Kamničanke in Kamničane ter vse obiskovalce na »KUL« druženje in večerjo pod zvezdami v prijetnem ambientu parka Evropa.«

Zavod za turizem in šport Kamnik