Naslovnica / NOVICE / Uradno odprtje trgovine SAM Kamnik

Uradno odprtje trgovine SAM Kamnik

V prekrasnem pomladnem dopoldnevu je danes na dvorišču trgovine SAM Kamnik potekalo uradno odprtje prenovljene trgovine, ki je svoja vrata odprla že sredi marca ter dobrodošlo izboljšala in obogatila kamniško ponudbo materiala za gradnjo in obnovo.

Podjetje SAM d.o.o.,  je pred 24-imi leti ustanovil  Anton Sedeljšak, ki se je, ob podpori svoje družine in sodelavcev, leta 1991 pogumno odločil stopiti na samostojno pot.  Od vsega začetka se podjetje ukvarja s prodajo gradbenega materiala obrtnikom in individualnim kupcem. Tekom let je bil prodajni program razširjen še s fasadam, barvam, zaščito pri delu, orodjem, železnino, keramiko, elektro in vodovodnim materialom ter izdelki za vrt. Ker se podjetje nenehno razvija in prilagaja razmeram na trgu smo 2012 odprli tudi proizvodnjo krivljene armature. Danes lahko rečemo da je bila to prava odločitev, kar kažejo tudi rezultati. SAM je prerasel  v pravo družinsko podjetje saj zaposluje vse člane družine Sedeljšak, ki skupaj s sodelavci uspešno vodijo in razvijajo SAM.

sam_odprtje81

Podjetje SAM si je za odprtje trgovine v Kamniku, predvsem na željo kupcev s Kamniškega, prizadevalo že kar nekaj časa. Vmes je bilo sicer tudi nekaj težav, vendar so jih v podjetju, z vztrajnostjo in trudom, uspešno prebrodili, zato je bilo današnje uradno odprtje še posebej slovesno.

Trgovino SAM Kamnik, ki so jo prevzeli konec januarja ter jo s pomočjo zaposlenih in lokalnih obrtnikov, ki so tudi njihove stranke, temeljito prenovili in dodobra posodobili, uredili njeno okolico, predvsem pa izboljšali ponudbo, ki zdaj obsega domala vse, kar je potrebno za gradnjo in obnovo doma.

V trgovini je skupaj s poslovodjo zaposlenih 13 oseb, razen kamniške trgovine, pa ima podjetje sam v Stranjah tudi železokrivnico, medtem ko je tamkajšnjo nekdanjo trgovino nadomestila nova, večja in modernejša v Kamniku. Se pa nadejajo, da se bo v prihodnosti pokazala tudi potreba po odpiranju novih delovnih mest.

sam_odprtje221

Vse prisotne, ki se jih je na uradnem odprtju trgovine zbralo kar precej, je pozdravil in nagovoril lastnik in direktor podjetja SAM Anton Sedeljšak, ki je zagotovil, da se bodo v podjetju skupaj s zaposlenimi v trgovini trudili, da bodo upravičili zaupanje njihovih strank oz. krajanov in krajank občine Kamnik ter ob tem izrazil tudi zadovoljstvo nad tem, da jim je uspelo trgovino urediti v tako hitrem času, za kar gre zahvala tako zaposlenim, kot tudi obrtnikom, ki so sodelovali pri prenovi.

sam_odprtje291

Anton Sedeljšak se je zahvalil tudi vsem, ki so se odzvali povabilu na odprtje, v imenu družbe SAM, pa je ravnateljici Osnovne šole 27. julij Jasni Lampe, izročil tudi vrednostni bon oz. donacijo v višini 1000 evrov, za kar se mu je le-ta vljudno zahvalila ter obljubila, da bodo donacijo koristno uporabili.

sam_odprtje261

Prisotne je nagovoril tudi župan Marjan Šarec, ki je podjetju, lastnikom in zaposlenim čestitam ob novi pridobitvi ter jim zaželel uspešno poslovno pot, nato pa, skupaj z direktorjem podjetja Sam d.o.o., njegovo soprogo ter vodjo trgovine Majdo Podkrižnik, simbolično odprl trgovino s prerezom traku.

sam_odprtje401

sam_odprtje451

Slovesnost ob odprtju trgovine SAM v Kamniku, ki jo je povezovala Alenka Oldroyd – Reza, je bila popestrena tudi s kulturnim programom v katerem so nastopili člani Folklorne skupine Kamnik ter učenci OŠ 27. julij Kamnik, po slovesnem odprtju, pa je sledilo prijetno druženje ob pogostitvi in odličnem golažu, ki so ga pripravili v gostilni Pri planinskem orlu, so pa v trgovini danes pripravili tudi presenečenja in ugodnosti za kupce.

sam_odprtje21

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve