Naslovnica / NOVICE / Uspešno izvedena dobrodelna prireditev “Dar za otroški nasmeh”

Uspešno izvedena dobrodelna prireditev “Dar za otroški nasmeh”

V petek, 12. 10. 2018, se je v telovadnici OŠ Stranje odvil 3. tradicionalni dobrodelni koncert »DAR ZA OTROŠKI NASMEH«, na katerem je bilo zbranih 3.450,00 € prostovoljnih prispevkov obiskovalcev in donacija Liste Toneta Smolnikarja v višini 1.000,00 €.

Koncert je potekal v sproščenem in povezovalnem ozračju. Nastopajoči so hitro našli pristen stik z obiskovalci, ki so jih za nastope nagradili z dolgimi aplavzi.

 

Obiskovalci so povsem napolnili dokaj prostorno telovadnico.  Pokazalo se je, da je dobrodelnost doma v našem kraju, kar je v svojem pozdravu poudaril tudi župnik Anton Prijatelj.

Ob koncu dve uri in pol trajajoče prireditve, se je Nevenka Kregar, vodja Župnijske Karitas Stranje, zahvalila vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri koncertu ter dodala, da ŽK Stranje letos praznuje 25 let delovanja in da je še vedno aktivnih tudi precej njenih ustanovnih članov ter sodelavcev.

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste donirali denar ali svoje izdelke: Listi Toneta Smolnikarja 1.000,00€, Calcit-u 500,00 €, Avtomehaniki Cotman 100,00€, gostišču Pri planinskem orlu za pogostitev nastopajočih, Enzo grafiki za tisk plakatov, Tei Kregar za izdelavo plakata, Komunalnemu podjetju Kamnik za izobešanje transparenta, podjetju Fructal za sokove.

Organizacija dobrodelnega koncerta »DAR ZA OTROŠKI NASMEH«  bi bila brez vas bistveno težje izvedljiva. Prepričani smo, da bomo tudi v bodoče dobro sodelovali in da se bo z našo skupno pomočjo prikradlo še veliko nasmehov na otroške obraze.

Nevenka Kregar
in sodelavci Župnijske Karitas Stranje