Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / V Kamniku iščejo nove podjetnike, ki lahko osvojijo vavčer v vrednosti 5000 evrov

V Kamniku iščejo nove podjetnike, ki lahko osvojijo vavčer v vrednosti 5000 evrov

V Kamniku v okviru projekta Cinema, ki ga vodita Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) s podporo Občine Kamnik kot strateškega partnerja, vabijo podjetnike, ki bi bili s svojo idejo pripravljeni razširiti ponudbo in soustvarjati prihodnost kamniškega mestnega središča, da se prijavijo na razpis Kamnik, podjetniško mesto, na katerem lahko osvojijo vavčer v vrednosti 5000 evrov. Z razpisom nameravajo poživiti ponudbo in dogajanje v mestu ter spodbuditi povezovanje tradicionalnih dejavnosti s kreativnimi storitvami, s čimer bodo prispevali k razvoju inovativnega ter trajnejšega poslovanja podjetij.

Na razpisu bo posebna komisija na podlagi meril, ki so navedena v razpisni dokumentaciji na spletni strani podjetnisko-mesto.si, izbrala tri podjetnice oz. podjetnike, ki bodo s svojo dejavnostjo in poslovno idejo zapolnili enega od praznih prostorov v starem kamniškem mestnem središču, in jih nagradila z vavčerjem za 5000 evrov, namenjenim koriščenju kreativnih in poslovno-podpornih storitev. Poleg vavčerja bo bodočim kamniškim podjetnikom na voljo tudi 10-urni paket svetovanja in mentorstva ob procesu vpeljave nove poslovne ideje oz. izdelka ali storitve v mestno središče in paket promocijskih aktivnosti. Trenutno je v središču Kamnika na voljo pet praznih prostorov; pripravljavci razpisa pa obljubljajo, da se bo seznam še dopolnjeval.

Na razpis, ki je odprt do 15. marca 2022, se lahko prijavijo vsa podjetja (družbe, samostojni podjetniki in podjetnice posameznice, fizične osebe z registrirano dejavnostjo za poslovanje, zadruge, socialna podjetja), ki so s poslovanjem v mestnem središču Kamnika že pričela od vključno 1. septembra 2021, oz. tista, ki to v praznih prostorih v središču Kamnika še nameravajo, in sicer najkasneje do 30. septembra 2022. Prvo odpiranje prijav je že bilo, naslednja dva roka sta 15. februar 2022 in 15. marec 2022. Vsem prijaviteljem je na voljo brezplačno svetovanje ter pomoč pri pripravi prijave. Za termin se dogovorite po e-pošti (projects@gzs.si) ali telefonu (01 5898 330).

Natančne informacije in vse razpisne pogoje najdete na spletni strani podjetnisko-mesto.si.

RRA LUR

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve