Naslovnica / NOVICE / V Kamniku je veliko srčnih ljudi

V Kamniku je veliko srčnih ljudi

Zahvala in voščilo ob zaključku zadnje letošnje dobrodelne akcije Lions kluba Kamnik

Neznani donator je po tem, ko se je prireditev Lions kluba Kamnik že zaključila, sam pripeljal na informacije v trgovini Spar še en natrpano poln voziček v vrednosti skoraj 300€ in tako še eni družini prinesel v ta decembrski čas nekaj lepega. Biti ljubeč do ljudi je prelep odtis, ki ga puščaš za seboj.

Že tradicionalna prireditev Dobrodelna novoletna stojnica se je v soboto, 16. decembra 2017, odvijala v kamniški Qlandiji. Prireditev in stojnico z voščilnicami je vodila gospa Barbara Božič. Izdelke za stojnico so prispevali otroci iz Osnovne šole Marije Vere, Osnovne šole Šmartno v Tuhinju in vrtca Zarja. Za bogat in prelep glasbeni program hvala vsem mentorjem, nastopajočim in ravnateljici Glasbene šole Kamnik, Neži Gruden. Zaplesali so nam otroci iz vrtca Sonček – hvala skupinama Metuljčki in Račke!

Podelili smo tudi priznanja za Mednarodni likovni natečaj Plakat miru, ki se že več kot 30 let izvaja po celem svetu v organizaciji Lions klubov, sedaj v že več kot 100 državah. Mlade spodbuja, da razmišljajo o miru in ga soustvarjajo z likovnimi deli. Na natečaju Praznujem mir so priznanja za najboljše izdelke prejele Larisa Vrečar, Natalija Križnik, Zala Perovšek ter Vita Šlegl.

Priznanja za sodelovanje na razstavi so prejeli Daša Horvat, Julija Fišer, Jerca Šarc, Katja Bernik, Alja Somrak, Natalija Močnik ter Celestina Vodišek Smirčič iz Osnovne šole Marije Vere. Iz Osnovne šole Šmartno v Tuhinju pa so priznanja prejeli Eva Fras, Živa Zidar Urisk, Maja Burkeljca, Ajša Trebušak, Manca Pančur, Oskar Gnidovec, Lana Urankar in Safaudina Pajalil. Hvala tudi mentoricama Emi Nežmah in Ireni Zagožen!

 

Tudi na Radiu Hit so nam pomagali z obveščanjem o dogodku. Hvala.

Zahvala pa gre seveda tudi vsem, ki ste nam prisluhnili, ki se vas je sporočilo naše prireditve dotaknilo in ste po svojih močeh prispevali za družine v stiski. S hrano in potrebščinami za osebno nego ste napolnili pet nakupovalnih vozičkov. Vsi majhni koščki dobrega skupaj lahko preplavijo in spremenijo svet. Hvala tudi neznancu, ki je sam napolnil še šesti voziček.

V klubu se nas vsako leto dotaknejo mnoge zgodbe. Vedno znova pa tudi spoznavamo, da pravzaprav ni človeka, ki ne bi hotel dobrega, kot ni vode, ki ne bi tekla dalje. Dobro nas združuje. Z vami, s krajem, v katerem delujemo in z ljudmi, ki se po celem svetu trudijo z istim namenom.

Želimo vam srečno, zdravo in dobro leto 2018!

Lions Klub Kamnik