Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / V Kamniku odprta nova trgovina SAM

V Kamniku odprta nova trgovina SAM

kamnik-manjsaZ današnjim dnem je na Medvedovi ulici v Kamniku, na lokaciji nekdanje trgovine Merkur oz. Gaber, svoja vrata odprla nova trgovina skupine SAM. Ponudba nove trgovine ostaja podobna tisti, ki smo je bili na tem mestu vajeni že v preteklosti, le da je ponudba še nekoliko dopolnjena in pestrejša.

V trgovini SAM je moč dobiti najrazličnejši gradbeni material, orodja, barve, lake, inštalacijski material ter drugo opremo za vrt in dom, dobrodošla novost, je tudi mešalnica barv, osebje trgovine, povečini gre za okrepljeno ekipo »stari mačkov«, ki jih poznamo že od prej, pa vam bo pri na kupih z veseljem pomagalo z nasveti in napotki.

Z železokrivnico in trgovino, ki jo ima družba SAM v Stranjah ter z novo odprto trgovino na Medvedovi ulici v Kamniku, je podjetje SAM postalo največji, če ne kar edini ponudnik gradbenega materiala in opreme v občini Kamnik.

Trgovina SAM je odprta vsak delovnik od 7. do 19. ure ter ob sobotah od 7. do 13. ure.

Najbrž ne bo odveč še opozorilo, da se je s prenovo trgovine, zaradi smotrnejše izrabe prostora, ukinil dostop iz Medvedove ulice, tako da je dostop do trgovine možen zgolj iz Tunjiške, kjer je bil glavni vhod že pred tem.