Naslovnica / Napovedi in obvestila / V kavarni Rotovž bodo zvečer zabrenčale melodije kitare in violine
Brencl Banda - Foto: FB profil Brencl Bande

V kavarni Rotovž bodo zvečer zabrenčale melodije kitare in violine

V prikupni kamniški kavarni Rotovž, ki je že pred časom prevzela vlogo enega izmed najprijetnejših, obenem pa, spričo dobre postrežbe, ambienta in odlične kave, tudi najbolj spodobnih gostinskih lokalov v središču Kamnika, se bo, ob etno ritmih violine in kitare, nocoj nadaljeval Glasbeni oktober.

Glasbeni oktober v kavarni Rotovž Caffe so že prejšnji petek odprle venomer navihano vesele in šegave Mara in ljudske pevke, ki so s prepevanjem ljudskih pripravile prav zabaven in lušten glasbeni večer.

Zanimivo glasbeno dogajanje v kavarni Rotovž Caffe, pa se bo nadaljevalo že nocoj ob 19. uri, ko bosta pod oboki ene izmed najstarejših kamniških hiš godla in igrala Ana Mezgec in Andrej Boštjančič, sicer člana poskočne etno zasedbe Brencl banda, ki bosta najbrž zakotrljala tudi kako jabolko, ki prinese tri peharje sreče.

Še enega izvrstnega glasbenega večera pa se v Rotovžu lahko nadejamo tudi prihodnji petek, ko bosta nastopila kitarist Matic Smolnikar in pevka Neža Drobnič Bogataj, ki nas bosta z glasbenim večerom popeljala v krompirjeve počitnice.