Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / V KIKštarterju se obeta ekstremno zanimiv teden

V KIKštarterju se obeta ekstremno zanimiv teden

KIKštarter v naslednjem tednu pripravlja bogat, raznovrstni program, namenjen vsem, ki bi želeli pridobiti zanja iz področji oglaševanja, podjetništva ali 3D tehnologije.

Kot je že v navadi, se v KIKštarterju pripravlja cel sklop zanimivih delavnic. Že v naslednjem tednu, nas bodo najprej izobraževali na področju oglaševanja, za kar pripravljajo delavnico Facebooka za poslovne uporabnike. Predstavili bodo Facebook kot učinkovito orodje za povečanje prodaje in prepoznavnosti na domačem in tujih trgih. Delavnica se bo odvijala 07.03.2017 v prostorih KIKštarterja in je namenjena tako podjetnikom, kot bodočim podjetnikom, ki želijo učinkovito predstaviti svoje podjetje preko socialnih medijev. Več o programu in postopku prijave na naslednji povezavi: http://kikstarter.si/event/kik-in-delavnica-facebooka-za-poslovne-uporabnike-adstar/.

Naslednji dan, pripravljajo delavnico z naslovom Startup šola podjetništva, ki je namenjena vsem podjetnikom/cam v »nastajanju«. Namenjena je tistim, ki so na začetku svoje poslovne poti in se srečujejo z vprašanji kot so: kaj so startupi, kako izbrati primerno obliko podjetja in kako ustanoviti podjetje, kaj je vitko podjetništvo in kako ga uporabiti za razvoj lastne poslovne ideje. Predavanje vodijo predavatelji in trenerji z izkušnjami v podjetništvu. Če si se v opisu prepoznal/a, te vabijo, da se jim pridružiš na brezplačni delavnici, ki bo potekala 08.03.2017 v prostorih KIKštarterja. Več o delavnici in postopku prijave na naslednji povezavi: http://kikstarter.si/event/startup-sola-podjetnistva/.

V četrtek se bo odvijala že 2. delavnica 3D tiskanja, kjer bodo zainteresirani spoznali tehnologije 3D tiskanja, programe za izdelavo 3D modelov, tehnični izris modelov, na koncu pa tudi natisnili enostavni 3D model. V KIKštarterju pravijo, da gre za ponovitev delavnice iz prejšnjega meseca, saj je bil interes prevelik, da bi sprejeli vse zainteresirane. Zaradi velikega zanimanja te prosijo, da s prijavo na delavnico ne odlašaš in se prijaviš na naslednji povezavi: http://kikstarter.si/event/kikin-delavnica-3d-tiskanja/.

Delavnica se bo odvijala 09.03.2017 v prostorih KIKštarterja pod vodstvom Naceta Novaka.

V KIKštarterju pravijo, da je že res, da se obeta zanimiv teden, pa vendar je to le del pestre ponudbe, ki jo pripravljajo za leto 2017.  Za obveščenost o prihajajočih dogodkih vas vabijo, da napoved dogodkov spremljate na njihovi spletni strani kikstarer.si ali pa jim sledite na facebooku.

Rok Colarič