Naslovnica / Črna kronika / V Komendi so ga pretepli

V Komendi so ga pretepli

Pretepi na veselicah so bili nekdaj nekaj povsem običajnega, zdaj pa je k sreči veseliških pretepov precej manj. Kljub temu, da se dogodka ne spominja najbolje, pa si bo obisk veselice v Komendi zapomnil občan, ki so ga močno alkoholiziranega in pretepenega odpeljali v bolnišnico.

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 3. do 9. oktobra 2016)

 

V KAMNIŠKI BISTRICI OSTALA BREZ TELEFONA
03.10. 2016 – Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila tatvino mobilnega telefona. Ugotovljeno je bilo, da je  se je oškodovanka nahajala na Kraljevem hribu v Kamniški Bistrici,  ko ji je neznanec z mize odtujil  mobilni telefon znamke Samsung Galaxy, bele barve. Nastala je materialna škoda za okoli 250 evrov.

PONAREJEN BANKOVEC NA NLB DUPLICA
04.10.2016 – V enem izmed gostinskih lokalov na kamniški obvoznici je neznanec unovčil bankovec za 100 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. Bankovec je bil proti zapisniku zasežen in poslan v analizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

BREZ IZPITA, BREZ VOZILA
04.10.2016 – Policista sta na mestni ulici v Kamniku imela v postopku voznika, ki je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil  brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo proti potrdilu o zasegu predmetov tudi zaseženo in z avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

ŽURERKA S TUNJIŠKE MLAKE
05.10.2016 – Na območju Tunjiške Mlake je stanovalka v pritličju stanovanjske hiše ponoči predvajala glasno glasbo, ki je bila za ostala stanovalce hiše zelo moteča,  saj so si že želeli nočnega miru in počitka. Policisti so stanovalko za preglasno predvajanje glasbe oglobili.

V KOMENDI SO GA PRETEPLI
07.10.2016 – Policijo je reševalec zdravstvenega doma Kamnik obvestil in zaprosil za pomoč pri hospitalizaciji osebe, ki je bila pretepena na prireditvenem  prostoru v bližini sejmišča, kjer je v šotoru potekala večerna zabava. Ugotovljeno je bilo, da je oseba močno pod vplivom alkohola in se dogodka ne spominja. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

VLOM V VOZILO
08.10.2016 – Policisti smo pri Galeriji Repanšek obravnavali vlom v osebni avto. Neznanec je z razbijanjem stekla vstopil v vozilo in iz njega odtujil črno moško torbico z vsebino. S tem dejanjem je prijavitelja oškodoval za okoli 2000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA REGISTRSKE TABLICE
09.10.2016 – Policisti so v Volčjem Potoku obravnavali tatvino registrske tablice. Neznanec je s parkiranega vozila odtujil zadnjo reg. tablico. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

X