Naslovnica / Napovedi in obvestila / V MediaDom po belo tehniko in hrano ter priboljške za domače ljubljenčke

V MediaDom po belo tehniko in hrano ter priboljške za domače ljubljenčke

Tehnična trgovina MediaDom Kamnik, v kateri je od nedavnega, razen bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov priznanih blagovnih znamk, moč dobiti tudi raznovrstno in kvalitetno hrano ter priboljške za vaše domače ljubljenčke, vse svoje cenjene stranke obvešča, da je ponovno odprla svoja vrata.
V trgovini Mediadom na Ljubljanski cesti 3c v Kamniku, ki se ponaša že z več kot 20-letno tradicijo, vam je ponovno, vsak dan od 8. do 13. ter 15. do 19. ure, ob sobotah pa 8. do 12. ure, po ugodnih cenah znova na voljo najrazličnejša bela tehnika svetovno priznanih proizvajalcev.

Pri nakupu vam bodo z veseljem pomagali tudi z nasveti, zato vas, če nameravate v kratkem zamenjati ali nabaviti kak nov gospodinjski aparat, vljudno vabijo na posvet v trgovino, kjer si bodo za vas vzeli čas in se vam osebno posvetili.
Svojo ponudbo je trgovina MediaDom Kamnik pred kratkim dopolnila tudi s ponudbo kvalitetne hrane in priboljškov za male živali. Ponudba hrane za domače ljubljenčke je raznovrstna, na voljo pa je po konkurenčno ugodnih cenah.

Naj še opomnimo, da prodaja poteka skladn0 preventivnimi ukrepi za preprečevanje okužb z novim koronavirusom, zaradi česar ranljive skupine oseb (invalidi, starejši od 65 in nosečnice) lahko nakup opravijo med 8.00 in 9.30 uro, za vstop v trgovino pa si je potrebno nadeti zaščitno masko, ki jih je moč v trgovini tudi kupiti.

 

Vabljeni v MediaDom Kamnik.

MediaDom, tehnična trgovina
Ljubljanska cesta 3/c
1241 Kamnik

Tel.: (01) 839 47 97
Tel: (059) 055597

E-pošta: info@mediadom.si