Naslovnica / Črna kronika / V nočnem požaru skladiščnega šotora sta zgoreli tudi dve vozili

V nočnem požaru skladiščnega šotora sta zgoreli tudi dve vozili

Nočni požar večjega skladiščnega šotora, ki so ga gasili gasilci petih prostovoljnih gasilskih društev, je povzročil kar nekaj škode.

Danes ponoči, nekaj po eni uri zjutraj, je v Šmarci prišlo do požara večjega, industrijskega skladiščnega šotora, v katerem so plameni, razen gum, plastike in embalaže, zajeli tudi dvoje vozil, ki sta bili parkirani ob šotoru.

K sreči je gasilcem iz petih kamniških prostovoljnih gasilskih društev: PGD Kamnik, Šmarca, Nevlje, Duplice in Tunjice, s hitrim in učinkovitim posredovanjem uspelo požar razmeroma hitro lokalizirati, preprečiti njegovo širjenje, nato pa tudi dokončno pogasiti.

Kljub hitremu posredovanju gasilcev, so ognjeni zublji uničili kakih 10 x 5 metrov velik del šotora, pnevmatike ter tudi dvoje vozil, ki sta bili parkirani tik ob šotoru.

 

Na prizorišču so bili že ponoči prisotni tudi policisti, ki bodo, po podatkih Policijske uprave Ljubljana, tekom današnjega dne poskusili ugotoviti vzrok požara, o ugotovljenih okoliščinah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.