Naslovnica / Črna kronika / V prometni nesreči pri Suhadolah je bilo poškodovanih več oseb

V prometni nesreči pri Suhadolah je bilo poškodovanih več oseb

Zaradi izsiljevanja prednosti je v križišču pri Suhadolah včeraj zvečer prišlo do prometne nesreče v katero so bila vpletena tri osebna vozila, v nesreči pa je bilo poškodovanih več oseb.

Včeraj zvečer, ob 21.20, je na regionalni cesti Komenda–Mengeš, v naselju Suhadole prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri osebna vozila.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so policisti na prizorišču nesreče ugotovili, da je nesreči, v katero so bila vpletena tri osebna vozila, botrovalo izsiljevanje prednosti v križišču.

V nesreči so bile štiri osebe lažje poškodovane in so bile z reševalnimi vozili odpeljane v UKC Ljubljana, še dva udeleženca pa sta zdravniško pomoč poiskala sama.

Ob nesreči so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik in Moste pri Komendi, ki so zavarovali in razsvetlili  kraj nesreče, na vozilih odklopili akumulatorje ter nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb do reševalnih vozil reševalcem NMP Kamnik in Domžale.

Povzročitelju prometne nesreče bo zaradi izsiljevanja prednosti oz. kršitve cestno prometnih predpisov izdan plačilni nalog.

Foto: PGD Moste