Naslovnica / NOVICE / V Pubu Pod Skalo se bodo noči, vse do pomladi, krajšale z glasbo

V Pubu Pod Skalo se bodo noči, vse do pomladi, krajšale z glasbo

Z novim letom se nova, že 9. glasbena sezona v Pubu Pod Skalo preveša v drugo polovico, ki bo z raznovrstnimi glasbenimi večeri ter tudi popoldnevi, prijetno skrajšala noči in čakanje na prihod pomladi.

Prva polovica podskalske glasbene je postregla s precej dobre glasbe in kar nekaj veselimi žuri, prav nič drugače pa ne bo niti po novem letu.

Glede na to, da smo še nekoliko utrujeni od novoletnega proslavljanja, se bo pester glasbeni utrip v Pubu Pod Skalo, že to nedeljo, nadaljeval v nekoliko bolj umirjenih tonih, in sicer v družbi akustičnega glasbenega dueta Maroo.

Da se ne bomo povsem predali zimskemu spanju, bodo že naslednjo soboto (18.1.2020) poskrbeli mladi rokerji The Flipside. Ljubitelji Stinga in skupine The Police bodo na svoj račun prišli prvi februarski večer, ko bo Pod Skalo nastopil Millizia Band, za romantiko v času ptičje ženitve, pa bo (16.2.) poskrbela kamniška kantavtorica Manca Berlec.

Seveda ne bo šlo brez tradicionalnega pustnega rajanja s plesom v maskah (22.2.), dan pred 8. marcem se bo znova odvil Disco za punce, največje rajanje pa bo zagotovo sredi marca (14.3.), ko bo na vrsti irska veselica v čast in slavo pivskega svetnika svetega Patrika, ko bodo godli in igrali Noreia, tik pred začetkom sezone piknikov, ko nas bo najbrž že dajala pomladanska utrujenost, pa bodo 9. glasbeno sezono (28.3.) v Pubu Pod Skalo zašpilili Lusterdam.

Vsi dogodki bodo nadgrajeni tudi s posebnimi ponudbami pijač ter prigrizkov, kaj vse bo moč zaužiti, pa bomo izvedeli ob sprotnih najavah posameznih dogodkov.

Skratka, luštno bo.

 Program koncertov in dogodkov v Pubu Pod Skalo

  • nedelja, 12.01.: Glasbena nedelja: Maroo (akustični duet) kitara + vokal
  • sobota, 18.01.: The Flipside (rock koncert), mladi glasbeniki, avtorska glasba
  • sobota, 01.02.: MILLIZA Band (Sting cover band)
  • nedelja, 16.02.: Valentinova nedelja z Manco Berlec
  • sobota, 22.02.: Tradicionalno pustno rajanje (DJ)
  • sobota, 07.03.: Disco za punce (DJ)
  • sobota, 14.03.: Praznujemo Patrick`s Day z Noreio
  • sobota, 28.03.: Zaključek 9. koncertne sezone: LUSTERDAM (rock, avtorska glasba).

Opomba: Začetek sobotnih dogodkov je ob 20:30, nedeljskih pa ob 18. uri.

X