Naslovnica / Črna kronika / V središču Kamnika je bil ponoči zažgan še en avto

V središču Kamnika je bil ponoči zažgan še en avto

Na Samostanski ulici v središču Kamnika, na istem mestu kot že dve noči nazaj, je zgodaj zjutraj zagorel še en avto, požar pa je bil očitno podtaknjen.

Zgodaj zjutraj, nekaj minut pred 4. uro, so bili gasilci obveščeni, da na Samostanski ulici v Kamniku, kjer so goreče vozilo gasili že dve noči nazaj, znova gori osebno vozilo.

K sreči so tokratni požar vozila znamke Citroen, ki je parkirano ob večstanovanjski stavbi gorelo na povsem istem mestu kot pred dvema nočema, prebivalci Samostanske opazili nekoliko prej ter se, še pred prihodom gasilcev, gašenja požara lotili že sami.

Kljub trudu občanov in zelo hitremu posredovanju gasilcev PGD Kamnik, je ogenj vozilo tudi tokrat uničil, se pa ognjeni zublji, po zaslugi prisebnih občanov in gasilcev, tokrat vendarle niso uspeli razplamteti v tolikšni meri, kot pred dvema nočema.

Vzroke požara, ki je bil skorajda zagotovo podtaknjeni, saj je bilo pod avtomobilom opaziti ostanke goreče in z vnetljivo snovjo prepojene krpe oz. nečesa podobnega, preiskujejo policisti, prebivalci Samostanske ulice in središča Kamnika, ki so spričo dogajanja upravičeno zaskrbljeni, pa se nadejajo, da bodo pristojni uspeli požigalca, še preden pride do česa hujšega, čim prej izsledili in pospravili na varno.

 

X