Naslovnica / Napovedi in obvestila / V Termah Snovik bo potekal redni letni remont bazenov

V Termah Snovik bo potekal redni letni remont bazenov

Poletna kopalna sezona na zunanjih bazenih v Termah Snovik se je s prihodom hladnejšega vremena zaključila, ko je tudi čas za redno letno vzdrževanje. Iz Term Snovik prihaja sporočilo, da bo od vključno ponedeljka, 19. 9. 2022 do vključno torka, 20. 9. 2022 potekal redni letni remont vseh bazenov, zato bodo notranji termalni bazeni zaprti. Svet savn v času remonta tudi ne bodo obratoval.

Ekipa term vas vabi, da se v tem času sprostite v Wellness centru z eno od masaž z eteričnimi olji ali Kneipp tretmaji za krepitev zdravja in boljše počutje. V času remonta vas oba dneva še dodatno razvajajo z 20 % popustom na storitve v Wellness centru. Svoj termin lahko rezervirate na recepciji ali na telefonski številki 01 83 44 100.

Prav tako vas bodo razvajali z okusnimi meniji v restavraciji Potočka, dnevna kosila so na voljo od 12. do 15. ure.

Osveženi, preurejeni po rednih letnih vzdrževalnih delih na bazenih se za vas vračajo in vas vabijo k obisku notranjih termalnih bazenov v sredo, 21. 9. 2022 od 9. ure naprej.

Obratovalni čas notranjih bazenov ostaja nespremenjen: vsak dan od 9. do 20. ure, nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah od 20. do 22. ure.

Terme Snovik