Naslovnica / Napovedi in obvestila / V Termah Snovik so odprli zunanji bazen, konec tedna pa vabijo na 1. bosonogi pohod

V Termah Snovik so odprli zunanji bazen, konec tedna pa vabijo na 1. bosonogi pohod

Lepa, vroča sobota je bila kot nalašč primerna za odprtje zunanjega bazena v Termah Snovik, dogajanje ob in na bazenu pa so počastili s tradicionalno prireditvijo Utrip mladosti.

Da bo dan zabaven, se  je kazalo že v zgodnjih dopoldanskih urah, ko so obiskovalci željni osvežitve, čofotanja in brezskrbnega poležavanja napolnili parkirišče pred termami in hiteli utripu mladosti naproti. Najmlajši in mladi po srcu so se lahko preizkusili v hoji po vrvi čez bazen in s tem preverili ravnotežje, nemalokateri ljubitelj vodnih vragolij pa je pristal v bazenski vodi, s temperaturo okoli 25 stopinj. Otroci so svoje kuharske veščine preizkušali na kulinarični delavnici, z živahnimi poletnimi ritmi pa je poletno vzdušje stopnjeval DJ Anže. Za dobro počutje se je marsikdo sprehodil po Kneippovi poti in se osvežil s Kneippovimi polivi.

1. bosonogi pohod po poti palčka Snovička

V Termah Snovik se bo veliko dogajalo skozi celo poletje, že naslednji vikend, v soboto, 16. junija vas vabijo na 1. bosonogi pohod po poti palčka Snovička. Dolžina trase je 3.2 kilometra, na kateri bo 10 različnih postojank, štart po krožni poti bo ob 11. uri v apartmajskem naselju Term Snovik. Predprijave sprejemajo na: animacija@terme-snovik.si, prijavili pa se boste lahko tudi na dan pohoda od 9.00 do 10.30 ure. Prijavnina je v predprijavi za odrasle 8€, za otroke 4€, na dan pohoda pa 10€/odrasli in 5€/otroci. V ceno so vključeni: pohod, spominska majica, celodnevno kopanje na dan dogodka v Termah Snovik, malica, pijača ter Kneipp poliv.

Pohod bo organiziran v vsakem vremenu.

Terme Snovik d.o.o.
Fotografije: Sabina Romšak