Naslovnica / Trači in tračnice / Vabilo na izlet: Z Vesoljci v Mirno Peč na Festival Slakove glasbe 2019

Vabilo na izlet: Z Vesoljci v Mirno Peč na Festival Slakove glasbe 2019

Trio Vesolje v razširjeni zasedbi vas v soboto, 5. 10. 2019, vabi na veselo glasbeno popotovanje in izlet v Mirno Peč na Festival in tekmovanje Slakove glasbe ter Slakov sejem.

Kamniške barve bo na tekmovanju zastopal razširjena zasedba tria Vesolje: Igor Šink, Frenk Burja in Matej Mlakar – Vovkc, ki se jim bodo tokrat pridružili tudi kamniški glasbeni »vesoljci« Rok Spruk, Žiga Selko in Miha Šink, na tekmovanju pa bo v svoji kategorij samostojno nastopil tudi harmonikar Anže Romšak – Jurček.

Za vse oboževalke in navijače, ki bi se radi ogledali festival in tekmovanje Slakove glasbe, bo organiziran poseben prevoz. Sicer ne z neznanim letečim predmetom, ki menda ni opravil tehničnega pregleda, ampak z udobnim in varnim avtobusom, katerega voznik je zaprisežen abstinent.

Avtobus bo v soboto, 5. oktobra 2019, proti Mirni Peči krenil izpred okrepčevalnice Uršič v Stranjah, in sicer ob 9. uri zjutraj.

Nadomestilo za kritje stroškov prevoza in izobraževalnega izleta v Mirno Peč znaša 25 €, v ceno pa so, poleg avtobusnega prevoza, všteti tudi spominska majica, malica in okrepčilo na avtobusu ter ogled muzeja Lojzeta Slaka in festivala, ob povratku pa tudi večerja »Pr’ Uršič«.

Na izlet se lahko prijavite do 1. oktobra 2019, in sicer v okrepčevalnici Uršič oz. pri Igorju Šinku (070 405 932).

Da bo veselo in zabavno, pa najbrž ne gre dvomiti.

Vljudno vabljeni!