Naslovnica / Napovedi in obvestila / Vabljeni na košarkarski maraton 789 minut košarke

Vabljeni na košarkarski maraton 789 minut košarke

Na Duplici se bo v soboto, 16.6.2018, ponovno dogajalo, saj bodo košarkarji Košarkarskega kluba Kamnik ponovno organizirali tradicionalni košarkarski maraton.

Letos bodo v počastitev prve omembe mesta Kamnik pred 789 leti igrali natančno 789 minut, prav tako pa praznuje tudi Košarkarski klub svojo 15-letnico delovanja. Zato so se pri organizaciji dogodka še posebej potrudili.

Poleg napetih košarkarskih bojev skozi ves dan bo posebej zanimivo od 12. do 16. ure. Takrat se bodo najprej predstavili najmlajši člani Košarkarskega kluba. Nato pa sledi še obilica zanimivosti.

Kot prva se bo predstavila akrobatska skupina Bobri, znana po svojih atraktivnih zabijanjih, nato bo nastopila plesna skupina, najmlajše pa bo med tem zabavala tudi maskota Lipko. Predstavniki KZS pa bodo prinesli tudi originalni Evropski pokal, ki ga je naša reprezentanca osvojila lansko leto.

Poleg pokala na prireditvi pričakujejo tudi obisk igralcev Slovenske košarkarske reprezentance. Kdo od najboljših bo prišel pa naj ostane še skrivnost.

Ob koncu maratona bo nastopila še glasbena skupina, marljivi člani kluba pa bodo poskrbeli za hrano in pijačo ter srečelov z atraktivnimi dobitki.

Razlogov za obisk prireditve je torej več kot dovolj. Zato vas košarkarji že nestrpno pričakujejo.

Robert Prosen