Naslovnica / KULTURA / Valentinov koncert Mance Berlec

Valentinov koncert Mance Berlec

Ob zadnji priložnosti, da počastimo praznik Valentina smo se v Pubu Pod Skalo v nedeljo zvečer lahko udeležili prijetnega koncerta, saj se je na ‘podskalskem odru’ prvič predstavila Manca Berlec.

Na znano prizorišče kamniških klubskih koncertov je Manca prinesla svoj zvok. Repertoar je bil sestavljen iz nekaj priredb, pri katerih nam je pevka pustila pomagati, povečini pa iz njenih avtorskih pesmi, pri katerih pa smo si pustili prisluhniti njenim zgodbam.

Zapela in zaigrala nam je tudi njene že utečene pesmi, ki ji po njenih besedah služijo kot gnojilo za novejše, katerim se to vsekakor pozna.

Koncert so velikem številu obiskali predvsem Mančini zvesti oboževalci, ki so skoraj popolnoma napolnili Pod Skalo. Vmes pa so se našli tudi naključni obiskovalci, ki so kaj kmalu ugotovili, da jim ni žal ‘pomote’.  Vsi prisotni lahko potrdimo, da se v Kamniku še vedno razvija dobra glasba ter to, da je nedelja popoldan vsekakor odličen čas za sprostitev ob kozarcu izbrane pijače.

Video utrinek s koncerta

V Kamniku smo z dvournim koncertom zopet dokazali, da lahko in z veseljem podpiramo mlade kamniške talente, ki nam v enaki meri vračajo s kvaliteto njihove glasbe.

Tina Slapnik