Naslovnica / Napovedi in obvestila / Valentinovo vabi na Veliko planino

Valentinovo vabi na Veliko planino

Prihaja valentinovo, praznik zaljubljenih! Čeprav je lepo, da si pozornost izkažemo vsak dan v letu – lahko z nasmehom, zahvalo ali dobrim dejanjem – je valentinovo le praznik, ki ga zaljubljeni praznujejo po vsem svetu.

Pri nas ne bo nič drugače, saj ga bomo praznovali tudi na Veliki planini! Zaljubljence vabimo, da dan preživite na planini, ki je pravljično odeta v debelo zimsko odejo. Velika planina s svojimi zimskimi čari spominja na pravljico. Sprehod med idilo pastirskih koč, pokritih s snegom, škripanje snega pod nogami in topel stisk roke … Odlična ideja, kam svojo drago ali dragega odpeljati na praznik zaljubljenih.

Tokrat za vas pripravljamo presenečenje, ki se bo začelo že ob nakupu vozovnic na spodnji postaji nihalke. Prejela bosta skrivnostnega ‘valentinčka’, ki vaju bo spremljal na avanturi po Veliki planini. Seveda vama bo ‘valentinček’ dal tudi nekaj nalog, da si bosta na koncu brezplačno zaslužila še sladke skutne štruklje v gostišču Zeleni rob. Kaj je boljšega kot sladica na koncu dneva, preživetega v naravi visoko nad oblaki, na svežem zraku? Če vaju še nismo prepričali, naj izdamo še eno skrivnost. Vsi ‘valentinčki’, ki se nam boste na valentinovo pridružili, boste sodelovali tudi v nagradnem žrebanju za brezplačno prenočitev v alpski hišici v kampu Alpe!

Vabljeni na Veliko planino!

Velika planina d.o.o.