Naslovnica / NOVICE / Več filmov in še hitrejši internet – Novosti v ponudbi KKS Kamnik

Več filmov in še hitrejši internet – Novosti v ponudbi KKS Kamnik

Zavod KKS Kamnik je pred dnevi z zgibanko vse uporabnike njihovega sistema seznanil o spremembah in novostih, ki se jih utegnejo razveseliti tako televizijski gledalci, kot tudi uporabniki interneta in telefonije, ponudba pa je zagotovo tako vsebinsko, kot tudi cenovno, odslej še privlačnejša tudi za nove naročnike.

kks-programska-shemaVeč filmov in paket Balkan

Med najpomembnejše novosti v programski shemi, ki prinaša nekaj novosti za naročnike digitalnega paketa, je zagotovo vključitev štirih novih programov, ki se jih bodo razveselili predvsem ljubitelji filmov in TV serij, saj bodo odslej v programsko shemo vključeni tudi programi HBO, HBO Comedy ter Cinemax in Cinemax 2, že kmalu pa bo na voljo tudi nov programski TV paket Balkan.

Še višje hitrosti interneta

Vsi uporabniki kabelskih internetnih storitev, pa bodo najbrž navdušeni nad tem, da bodo s 1. decembrom v veljavo stopili novi internetni paketi, ki za isto ceno prinašajo še višje hitrosti prenosa.

Prenovljena ponudba paketov KKS Kamnik

prenovljeni-paketi

Mobilna telefonija

V Zavodu KKS Kamnik v kratkem načrtujejo uvedbo še ene zanimive oz. skorajda presenetljive novosti, saj bodo v sodelovanju s podjetjem Softnet d.o.o., poleg paketov televizije, interneta in telefonije, tako kot številni veliki ponudniki, začeli ponujati tudi storitve mobilne telefonije, kar utegne uporabnikom na Kamniškem še izboljšati in še bolj poenostaviti dostopnost komunikacijskih storitev.

kks-kamnik-logoNov logotip in nova spletna stran

V Zavodu KKS Kamnik so se ob praznovanju svoje 30. obletnice delovanja odločili, da nekoliko osvežijo tudi svojo celostno podobo. Tako imajo že nov logotip, kaj kmalu pa bo povsem novo, še preglednejšo podobo dobila tudi njihova spletna stran, ki jo najdete na spletnem naslovu www.kks-kamnik.si.

Informacije

V kolikor bi imeli kakšno vprašanje v zvezi z novostmi in ponudbo v sistemu KKS Kamnik, ali pa bi želeli postati naročnik njihovih storitev, jih lahko pokličete na telefonsko številko: 01/839 14 22, številko mobilnega telefona: 041/707-388, v primeru motenj na omrežju, pa na telefonsko številko: 051/352-555.

Seveda jim lahko pišete tudi na e-mail: info@kks-kamnik.si, ali pa jih v času uradnih ur obiščete v prostorih Zavoda KKS Kamnik, ki se nahajajo v gasilskem domu Vrhpolje.

Povezava: Zgibanka z novostmi in programsko shemo KKS Kamnik
kks-shema

PROMO